«Κάνουν πρόταση. Διακοσμητικά, γλυπτικά, διασκεδαστικά» λέει η Καίτη μιλώντας για τα κοσμήματά της. Η Καίτη Ταζεδάκη άνοιξε το κατάστημα Πετράδι, στο Κολωνάκι, το 1975, το οποίο και διατήρησε μέχρι το 2012. Από τότε συνεχίζει να εμπνέεται και να σχεδιάζει αδιάκοπα. Γιατί η ίδια αγαπά τη ζωή με πάθος.  

Ενδιάμεσοι σταθμοί μιας πετυχημένης, ζωντανής και δημιουργικής πορείας με άξονα την αναβαθμισμένη αισθητική ήταν η συνεργασία της με το Μουσείο Μπενάκη και τα εμπνευσμένα από τον εσωτερικό διάκοσμο του μουσείου κοσμήματά της, η συνεργασία της με το Μέγαρο Μουσικής και τα σχέδια της για τους καλλιτέχνες που άφηναν το ποσοστό τους από τις ηχογραφήσεις για διδασκαλία των νέων, η συνεργασία της με την Εθνική Πινακοθήκη στην έκθεση Ελληνική Τοπιογραφία 19ος Αιώνας, τα κηροπήγια της που παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Μουσείου Μπενάκη, Άγγελο Δεληβοριά, στο μέγαρο Βέρα Κουλούρα. Μερικοί μόνο από τους πάμπολλους σταθμούς.

Σήμερα, το γούρι της για το 2021, έρχεται σε μια στιγμή που η χαρά και η υγεία είναι το βασικό ζητούμενο. 

«Ένα τσούγκρισμα, ευχές για υγεία. Το γούρι του 2021, αλλά και ένα μοναδικό «δώρο αισιοδοξιας» για γενέθλια, επετείους, για τις ονομαστικές γιορτές. Καλή χρονιά φίλοι μου. Υγεία και ψυχική ηρεμία. Οι ευχές μου από καρδιάς» λέει η ίδια και αφήνει το γούρι της να κάνει τα μαγικά του. 

 

Το «τσούγκρισμα» ως μήνυμα αισιοδοξίας. Το γούρι της Καίτης Ταζεδάκη για το 2021.

 

*Πληροφορίες για τις παραγγελίες

Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο inbox της Καίτης Ταζεδάκη, στο φέισμπουκ facebook.com

(και το γούρι θα φτάσει σε σας χωρίς έξοδα αποστολής) 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS