Το IOANNA KOURBELA designer brand, με επίκεντρο τη γυναίκα, υποστηρίζει την εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Με αφορμή την 30η επέτειο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνου Μαστού «Άλμα Ζωής», η Ιωάννα Κουρμπέλα σχεδίασε ένα πλεκτό φουλάρι φτιαγμένο από φυσικές πρώτες ύλες. Η ιδιαίτερη διάτρηση πλέξη του φουλαριού του επιτρέπει να φοριέται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συμβολίζοντας τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.

Έλενα Γαλίφα, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Εβελίνα Παπούλια και Ελένη Πετρουλάκη, ενώνεται με την Ιωάννα Κουρμπέλα, μετουσιώνοντας το πλεκτό φουλάρι σε σύμβολο αγάπης και αλληλεγγύης. Οι τέσσερις δυναμικές και επιτυχημένες γυναίκες μεταφέρουν το μήνυμα «Μαζί για ένα υγιές μέλλον… για όλες», στηρίζοντας με σεβασμό τον αγώνα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Το επετειακό φουλάρι, διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις, Ροζ, Λευκό, Μαύρο & Rattan, σε συμβολική τιμή 42€ στα Ioanna Kourbela Flagship Stores (Αδριανού 109 & Χατζημιχάλη 12, Πλάκα) και ηλεκτρονικά στο www.ioannakourbela.com, όπως επίσης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

#ioannakourbelaXalmazois #30xroniaalmazois #ioannakourbela

Λίγα Λόγια για το Σύλλογο Άλμα Ζωής:

Ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» ιδρύθηκε από γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού, με στόχο την οργανωμένη αλληλοβοήθεια, την ψυχοκοινωνική στήριξη και την ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία μας συμμετέχει στον καθημερινό αγώνα του συλλόγου με την ελπίδα για ένα υγιές μέλλον για όλες τις γυναίκες!

TAGS