Από τις 22 Οκτωβρίου, μπορούμε να κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας την “υπόσχεση” ενός ταξιδιού και μιας περιπέτειας με το πανέμορφο Anaskela gift box που περιέχει την απόλυτη travel πετσέτα. To καπάκι του κουτιού είναι σχεδιασμένο με πρωτότυπα έργα τέχνης από τους σκηνοθέτες κινουμένων σχεδίων Rebecca Manley και Luca Paulli, καθιστώντας το ένα δώρο από μόνο του.

Το gift box μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας φίλους που ταξιδεύετε μαζί, έναν συνάδελφο, τον δάσκαλο του παιδιού σας ή και για εκεινο το μέλος της οικογένειας σας που είναι πάντα με μία βαλίτσα στο χέρι.

Η ποικιλία στην επιλογή, καθώς μπορείτε να συμπεριλάβετε στο κουτί 1, 2, 3, 4, ή και 6 πετσέτες, ιδανικές για μια οικογενειακή ή μία ομαδική απόδραση, είναι κάτι που μετατρέπει το Anaskela gift box σε ιδανικό δώρο.

Με λειτουργικό σχεδιασμό και απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον, οι πετσέτες Anaskela είναι απίστευτα συμπαγείς, κατασκευασμένες από ύφασμα που μοιάζει με σουέντ, λεπτό αλλά εξαιρετικά απορροφητικό, ελαφρύ και ιδανικό για ταξίδια. Η άμμος δεν προσκολλάται
στο υλικό (ανακινείται αμέσως) και στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η υπόσχεση ενός ταξιδιού είναι το απόλυτο δώρο ελπίδας.

Επιπλέον, η εταιρεία Anaskela θα δωρίσει το 10% των καθαρών κερδών στο WWF Greece που κατά την τρέχουσα περίοδο εφιστα την προσοχή του στα απόβλητα PPE που υπάρχουν στις θάλασσες και τους ωκεανούς μας ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Βρείτε το Anaskela gift box στην ιστοσελίδα www.anaskela.com

Η ιστορία του Anaskela

Η Anaskela δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2018 από την Melissa Ward-Papageorgiou και την Jana Khoury, δύο παιδικές φίλες που μεγάλωσαν στην Ελλάδα - την χώρα με τον πιο λαμπερό ήλιο και την πιο όμορφη θάλασσα. Εκεί έζησαν τα πιο ανέμελα τους χρόνια σαν παιδιά ενώ σαν νεαρά ενήλικα κορίτσια πέρασαν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Δέκα χρόνια μετά (ή και λίγο παραπάνω) οι δύο φίλες ζουν μερικές χιλιάδες μίλια μακριά από την Ελλάδα (στο Κατάρ και το Ηνωμένο Βασίλειο αντίστοιχα ). Η Μελίσσα εργάζεται στο χώρο της λιανικής ενώ η Jana στον χώρο της μόδας πολυτελείας, είναι μητέρες και πλέον η καθιερωμένη ετήσια παράδοση τους φέρνει κάθε χρόνο να ακολουθούν τα αμμώδη βήματα των παιδιών τους στις ίδιες όμορφες παραλίες.

Και ήταν σε ένα από αυτά τα καλοκαιρινά ταξίδια το 2018 που η Melissa εμπνεύστηκε την πετσέτα Anaskela. Ταξιδεύοντας με την οικογένεια της και συσκευάζοντας ογκώδεις πετσέτες παραλίας συνειδητοποίησε ότι δεν περίσσευε χώρος στη βαλίτσα πολλά ακόμη πράγματα. Η ανάγκη για μια πετσέτα που θα ήταν συμπαγής και ελαφριά αλλά ταυτόχρονα κομψή ήταν προφανής. Και ήταν τη στιγμή εκείνη που πήρε τηλέφωνο την Jana με μια σκέψη για μια πετσέτα που χρειαζόταν αλλά δεν υπήρχε, που συνειδητοποίησαν ότι έχουν μία πολύ καλή επιχειρηματική ιδέα. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η πιο ελαφριά, χρηστική και στυλάτη πετσέτα, η Anaskela!

Οι πετσέτες:
Ελαφριά και συμπαγής, η πετσέτα Anaskela είναι πολυχρηστική και όταν διπλωθεί γίνεται τόσο μικρή που μπορείς να την πάρεις οπουδήποτε, είτε στην παραλία, στην πισίνα, στο κάμπινγκ ή σε μια συνεδρία γιόγκα. Το ύφασμα μοιάζει με σουέντ, απαλό στην αφή και απορροφητικό, στεγνώνει πολύ γρήγορα ενώ δεν συγκρατεί την άμμο. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της πετσέτας Anaskela την καθιστούν εξαιρετικά πρακτική και λειτουργική.

Με απόλυτο σεβασμό στον ωκεανό και τις παραλίες, η Anaskela ανέπτυξε ένα ύφασμα από νήματα φτιαγμένα με επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια PET; διατηρώντας αυτά τα μπουκάλια μακριά από τις χωματερές και τις θάλασσες μας.

Το σχέδιο κάθε πετσέτας Anaskela είναι μοναδικό. Η δημιουργία των σχεδίων γίνεται με οδηγίες από την Μελίσσα και την Jana και αντανακλά τα ταξίδια τους και την αγάπη τους για την παραλία. Είτε πρόκειται για μια γεωμετρική ερμηνεία της κορυφής ενός κύματος, ενός αφηρημένου οράματος του ήλιου που εξαφανίζεται στον ορίζοντα ή μιας καλλιτεχνικής προοπτικής των λωρίδων που θα βρείτε στο κατάστρωμα, τα σχέδια είναι μοναδικά και έχουν φιλοξενηθεί σε κάποια από τα κορυφαία περιοδικά μόδας παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS