0
SHARES

Η γενιά των 90s θυμάται την Αγγελική Δημητρακοπούλου από το Λόγω Τιμής, το πρώτο σίριαλ που την καθιέρωσε για αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Το 2005 η Αγγελική εγκατέλειψε την υποκριτική για να αφοσιωθεί στα δυο της παιδιά (σήμερα 9 και 12 χρόνων) κι έκτοτε χάσαμε τα ίχνη της για αρκετά χρόνια.
Μέχρι που το 2012 την ξανασυναντήσαμε να παίζει έναν ρόλο που δεν είχε ποτέ φανταστεί, αυτόν της σχεδιάστριας μόδας. Εδώ και τέσσερα χρόνια, η Αγγελική μαζί με τον άντρα της -ηχολήπτη- Ορέστη Καμπερίδη μοιράζονται καθημερινά μια διαφορετική παράσταση, μια παράσταση μόδας που φέρει τον παιχνιδιάρικο τίτλο «Mummy’s boyfriend» και έχει ήδη αποκτήσει το δικό της κοινό.

Ο ηχολήπτης Ορέστης Καμπερίδης και η ηθοποιός Αγγελική Δημητρακοπούλου είναι το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω από τα Mummy's boyfriend.

«Όταν ξεκινήσαμε, δεν είχαμε ιδέα για το πώς κατασκευάζεται μια τσάντα ή ένα ρούχο. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν ιδρύσουμε την εταιρεία, χαλάσαμε πολλά τόπια ύφασμα -καταστρέψαμε ακόμη και εξαρτήματα μηχανών- προσπαθώντας να μάθουμε. Θέλαμε να μάθουμε και να κάνουμε τα πάντα μόνοι μας, από το πρώτο στάδιο (πατρόν) μέχρι και το τελικό φινίρισμα» εξηγεί η Αγγελική ανατρέχοντας στα πρώτα επιχειρηματικά τους βήματα.
Σήμερα βέβαια έχουν βρει το δρόμο τους. Συνεχίζουν σταθερά να εξελίσσουν τις γνώσεις τους, να οργανώνονται όλο και περισσότερο και σιγά σιγά ανακαλύπτουν συνεργάτες που μιλούν την ίδια γλώσσα με εκείνους. Μια γλώσσα που εκφράζει το ελεύθερο πνεύμα και την μποέμ διάθεση των καλλιτεχνών. «Έχοντας ζήσει την τσιγγάνικη ζωή των ηθοποιών και των τεχνικών, που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλη τους την προίκα μέσα σε μια τσάντα, θέλαμε να σχεδιάσουμε ρούχα που να απηχούν αυτό τον τρόπο ζωής» λέει η πρώην ηθοποιός, νυν σχεδιάστρια και συνεχίζει ελαφρώς απολογούμενη: «Η αλήθεια είναι πως όταν σχεδιάζω, δεν έχω στο μυαλό μου άλλες γυναίκες. Σχεδιάζω τα ρούχα που θα ήθελα, πάνω από όλα, να θέλω να τα φοράω εγώ». Πράγματι, οι χειροποίητες δημιουργίες Mummy’s boyfriend απευθύνονται σε πολυάσχολες γυναίκες όπως η Αγγελική, που συνδυάζουν ταυτόχρονα μητρότητα και εργασία, σε εκείνες που θέλουν το ρούχο να τις αγκαλιάζει τρυφερά από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς ούτε να τονίζει τα τρωτά τους σημεία ούτε όμως να τις καταπιέζει. Όπως τονίζει και η ίδια, θέλει να φτιάχνει ρούχα που να απευθύνονται σε όλους τους σωματότυπους.

Λιτές άνετες γραμμές για να φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας.

Όσο για το όνομα, γεννήθηκε από μια τυχαία συζήτηση μαμάς και κόρης, την οποία η Αγγελική άκουσε άθελά της. Σε αυτήν λοιπόν τη συζήτηση, η κόρη συμβούλευε τη μαμά να βρει ένα «boyfriend». Το «Mummy’s boyfriend» είναι ένα κλείσιμο του ματιού σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν το ρόλο της μητρότητας, αλλά δεν θέλουν να περιορίζονται αποκλειστικά σε αυτόν. Δεν είναι μια ανήθικη προτροπή, είναι απλώς ένα brandname που δηλώνει ότι κατανοεί τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και της προτείνει στυλιστικές επιλογές που θα την κάνουν όχι μόνο να δείχνει όμορφη αλλά και να αισθάνεται όμορφα.

Info
Mummy’s boyfriend
Showroom 10,  Αχαιού 15-17, Κολωνάκι, 211 1829931.
Fb page

Τσάντα-ζώνη για να είναι πάντα τα χέρια ελεύθερα.
Χειροποίητη τσάντα Mummy's boyfriend που χωράει όλη την προίκα του μωρού, ίσως και το ίδιο το μωρό.
Χαλαρές γραμμές που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους.
Καθώς τα Mummy's boyfriend είναι low profile, αγαπούν τις ουδέτερες αποχρώσεις.
Διακριτική διχρωμία και θηλυκά ντραπαρίσματα.
XXL τσάντα που αγκαλιάζει το σώμα και σηκώνει όλα τα βάρη μιας πολυάσχολης γυναίκας.
Μακρύ φόρεμα με κουκούλα.
Απρόσμενος συνδυασμός, όπου τσάντα και ρούχο γίνονται ένα.
Με ροκ διάθεση.
Τα Mummy's boyfriend προτείνουν ρούχα που δεν καταπιέζουν το σώμα και φοριούνται όλη τη μέρα.
TAGS