Η Υβόννη Ντόστα είναι ένας πολυτάλαντος all around παίκτης της μόδας. Μοντέλο, Fashion icon και πρόσφατα σχεδιάστρια beachwear. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους οίκους, Hermes, Giza και Gianfranco Ferre, ενώ φιγουράρει σε δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών.

Η Υβόννη Ντόστα

Έφυγε από την Πρέβεζα σε νεαρή ηλικία για να σπουδάσει fashion design στην Αθήνα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αποφάσισε να κάνει τη δική της συλλογή με μαγιό φέτος.«Όσον αφορά εμένα, έψαχνα μαγιό απλά αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακά. Περνάω πολλές ώρες της ημέρας μου στην θάλασσα και γενικώς πάντοτε είχα μια τρέλα με τα μαγιό έτσι αποφάσισα να φτιάξω την δική μου συλλογή.»

Τα μαγιό ειναι εμπνευσμένα από τα 70s, chic μονόχρωμα αλλά και με εντυπωσιακά πρίντ. Κυριαρχούν τα διαφορετικά και ιδιαίτερα σχέδια. «Στόχος μου, μας αποκαλύπτει η Υβόννη, είναι οι γυναίκες και οι άντρες που τα φορούν να αισθάνονται όμορφοι και μοναδικοί».

«Αν κάποια γυναίκα νιώθει όμορφα με τον εαυτό της -όπως πρέπει να νιώθουμε όλες- τότε μπορεί και να τα υποστηρίξει»

Η Υβόννη φαντάζεται τη Βίκυ Καγιά να φορά τα μαγιό της «Είναι μια classy γυναίκα με τρομερή προσωπικότητα. Ό,τι κι αν φορέσει όχι μόνο το υποστηρίζει, αλλά θα τολμούσα να πω, το απογειώνει». Η Υβόννη δεν θεωρεί πως ταιριάζουν σε ένα μόνο στυλ γυναίκας «Αν κάποια νιώθει όμορφα με τον εαυτό της -όπως πρέπει να νιώθουμε όλες- τότε μπορεί και να τα υποστηρίξει». 

«Θέλω όλα να γίνονται σωστά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έχω πολλά πράγματα να μάθω ακόμη και αυτά θα τα μάθω εν καιρώ. Αγαπώ αυτό που κάνω και βήμα βήμα πιστεύω πως θα τα καταφέρω».
Μαγιό από την ανδρική σειρά.
Τα μαγιό είναι εμπνευσμένα από τα 70s, chic μονόχρωμα αλλά και με εντυπωσιακά πρίντ.

Αν και η ίδια η σχεδιάστρια λατρεύει τα ολόσωμα μαγιό, στις παραλίες θα τη δούμε να φορά όλη της τη συλλογή «Καθένα έχει την ιδιαιτερότητα του και ανυπομονώ για τις πρώτες μου βουτιές».

Η μετάβαση από τις πασαρέλες στον σχεδιασμό ήταν αρκετά ομαλή. Η νεαρή σχεδιάστρια νιώθει δημιουργικά, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ απαιτητική με τον εαυτό της. «Θέλω όλα να γίνονται σωστά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έχω πολλά πράγματα να μάθω ακόμη και αυτά θα τα μάθω εν καιρώ. Αγαπώ αυτό που κάνω και βήμα βήμα πιστεύω πως θα τα καταφέρω».
Aν και η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα του 2016 την τρομάζει, κανείς δεν θα σταματήσει το όνειρό της «Στην Ελλάδα του σήμερα δεν έχουμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε έτσι ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή εύκολα. Θεωρώ όμως πως πρέπει να ψάχνουμε λύσεις και να μην το βάζουμε κάτω. Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά σιγά να βελτιώνονται».

yvonnintostaswimwear

Facebook page

TAGS