«Τι νιώθουμε; Τι πιστεύουμε; Ποιοι είμαστε; Το ελληνικό brand CONSTASY έρχεται για να καθρεφτίσει τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας, και να μας κάνει να τις αγαπήσουμε! Η νέα collection MIЯЯOЯ LOVE φέρνει στην επιφάνεια, όσα έχουμε μέσα μας» λένε οι άνθρωποι του ελληνικού brand και συνεχίζουν. 

«Πάθος, αγάπη, δισταγμός, συστολή, τρέλα, δημιουργικότητα, αγριάδα, γλυκύτητα. Κάθε ένας από εμάς κρύβει τόσα πολλά μέσα του, σε απίστευτους συνδυασμούς. Είναι αυτοί οι συνδυασμοί που τελικά μάς κάνουν μοναδικούς. Τα CONSTASY είναι σαν κι εμάς. Πολυδιάστατα. Συνδυάζουν την απαλότητα του πλεκτού, με την πολυτέλεια της οικολογικής γούνας.

»Την τρέλα των δερμάτινων κροσσιών με την εκκεντρικότητα των glam δερμάτινων και των mirror effect elements. Κάθε snood CONSTASY έχει τον δικό του χαρακτήρα. Ή μάλλον, τον δικό σου χαρακτήρα. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση στη νέα συλλογή AW2020-2021 να μη βρεις αυτό το snood που θα σε κάνει να αναφωνήσεις «αυτό είμαι εγώ». Και όταν το βρεις, πρέπει να το κάνεις δικό σου. Γιατί φορώντας το, θα καθρεφτίσεις αυτό που είσαι. Ένας άνθρωπος πολύπλευρος. Ιδιαίτερος. Ξεχωριστός. Τα CONSTASY σού δίνουν το βήμα για να μιλήσεις για όσα έχεις μέσα σου, χωρίς να πεις λέξη».

Πρόβαλε κάθε πλευρά του εαυτού σου, συμπληρώνοντας το στυλ σου με τις iconic silk-leather ζώνες CONSTASY και δερμάτινες belt & hand bags -όλα εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

See yourself. Love yourself.

Τα μοναδικά snood με την αποκλειστική πατέντα, καθώς και όλα τα αξεσουάρ CONSTASY θα τα βρεις στο www.constasy.com, στα καταστήματα ATTICA και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

www.constasy.com

instagram.com/constasy

facebook.com/constasy

youtube.com/constasy

 

 

Θαλού 2, Πλάκα – Αθήνα

2130073079 – 6948895331

info@constasy.com

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS