ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα ελληνικά snood που θα σου χαρίσουν ζέστη και στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι

Πολυδιάστατα. Συνδυάζουν την απαλότητα του πλεκτού, με την πολυτέλεια της οικολογικής γούνας. Το απόλυτο αξεσουάρ της εποχής κινείται ανάμεσα σε κασκόλ και φουλάρι.

Τα ελληνικά snood που θα σου χαρίσουν ζέστη και στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι

«Τι νιώθουμε; Τι πιστεύουμε; Ποιοι είμαστε; Το ελληνικό brand CONSTASY έρχεται για να καθρεφτίσει τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας, και να μας κάνει να τις αγαπήσουμε! Η νέα collection MIЯЯOЯ LOVE φέρνει στην επιφάνεια, όσα έχουμε μέσα μας» λένε οι άνθρωποι του ελληνικού brand και συνεχίζουν.

Τα ελληνικά snood που θα σου χαρίσουν ζέστη και στυλ ακόμα και μέσα στο σπίτι

«Πάθος, αγάπη, δισταγμός, συστολή, τρέλα, δημιουργικότητα, αγριάδα, γλυκύτητα. Κάθε ένας από εμάς κρύβει τόσα πολλά μέσα του, σε απίστευτους συνδυασμούς. Είναι αυτοί οι συνδυασμοί που τελικά μάς κάνουν μοναδικούς. Τα CONSTASY είναι σαν κι εμάς. Πολυδιάστατα. Συνδυάζουν την απαλότητα του πλεκτού, με την πολυτέλεια της οικολογικής γούνας.

»Την τρέλα των δερμάτινων κροσσιών με την εκκεντρικότητα των glam δερμάτινων και των mirror effect elements. Κάθε snood CONSTASY έχει τον δικό του χαρακτήρα. Ή μάλλον, τον δικό σου χαρακτήρα. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση στη νέα συλλογή AW2020-2021 να μη βρεις αυτό το snood που θα σε κάνει να αναφωνήσεις «αυτό είμαι εγώ». Και όταν το βρεις, πρέπει να το κάνεις δικό σου. Γιατί φορώντας το, θα καθρεφτίσεις αυτό που είσαι. Ένας άνθρωπος πολύπλευρος. Ιδιαίτερος. Ξεχωριστός. Τα CONSTASY σού δίνουν το βήμα για να μιλήσεις για όσα έχεις μέσα σου, χωρίς να πεις λέξη».

Πρόβαλε κάθε πλευρά του εαυτού σου, συμπληρώνοντας το στυλ σου με τις iconic silk-leather ζώνες CONSTASY και δερμάτινες belt & hand bags -όλα εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

See yourself. Love yourself.

Τα μοναδικά snood με την αποκλειστική πατέντα, καθώς και όλα τα αξεσουάρ CONSTASY θα τα βρεις στο www.constasy.com, στα καταστήματα ATTICA και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

www.constasy.com

instagram.com/constasy

facebook.com/constasy

youtube.com/constasy

Θαλού 2, Πλάκα – Αθήνα

2130073079 – 6948895331

info@constasy.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Σεπ 2024

Majestæt: Η Μαρία Σταύρου μας συστήνει το νέο power suit της σύγχρονης γυναίκας

Το brand Majestæt ακολουθεί τη γυναίκα του σήμερα και τις ανάγκες της με μία εκδοχή της κομψότητας που πάλλεται στους ρυθμούς του σύγχρονου lifestyle.

25 Αυγ 2024

Sun Φλερτ: Η Σοφία Καραγιάννη βρήκε στο φλερτ την κινητήριο δυναμη να δημιουργήσει το δικό της brand

Το Sun Φλερτ με την υψηλών προδιαγραφών αισθητική έρχεται με ορμή για να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθηναϊκά brands.

Περισσότερα από

Made in Greece

24 Αυγ 2024

PRIGIPO: Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου έβαλε με τα κοσμήματά της το ρήμα "Πριγκιπώ" στα χείλη όλων μας

Το brand κοσμημάτων PRIGIPO έχει δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά στη λόκαλ σκηνή αργυροχρυσοχόων που ξεπέρασε τα σύνορα του αθηναϊκού εμπορικού τριγώνου.

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.