Παιδικές φίλες, με διαφορετικά επαγγελματικά backrounds (interior design η Μάρα Λάμπρου και Marketing η Eιρήνη Ξανθάκου), αποφάσισαν να ενώσουν το πάθος τους για τη μόδα και να χαράξουν μια εντελώς νέα πορεία. Κάπως έτσι γεννήθηκε ένα σούπερ νεανικό και fun brand, το Mallory the label.

H Μάρα Λάμπρου και η Eιρήνη Ξανθάκου

«Ξεκινήσαμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, λίγο μετά τα capital control, συναντήσαμε πολλές δυσκολίες και εμπόδια, όμως με πολύ δουλειά, επιμονή και πίστη σε όλο αυτό, καταφέραμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, το δικό μας eshop και μία σειρά από συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» μας λέει η Ειρήνη.

Hermes Wrap Maxi dress // Mallory the label
Mallory the label
Σχεδιάζουμε ρούχα που θα φορούσαμε αρχικά εμείς και οι φίλες μας.

«Το πιο σημαντικό είναι να περνάς καλά και να μην το βλέπεις σαν δουλειά»

 

Tα Mallory είναι πρωτότυπα, διασκεδαστικά και νεανικά. Eίναι η χαρά του στυλίστα και ο λόγος που τα βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε Ελληνίδες παρουσιάστριες. «Θέλουμε να σκεφτόμαστε το Mallory σας lifestyle brand και όχι σαν μία σειρά ρούχων .Είναι οι σκέψεις μας, οι εικόνες μας, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πάντα γύρω μας. Σχεδιάζουμε ρούχα που θα φορούσαμε αρχικά εμείς και οι φίλες μας. Απευθυνόμαστε σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες κάθε ηλικίας που το στυλ τους είναι προέκταση της προσωπικότητάς τους. Αυτό σημαίνει και η λέξη MALLORY.  Είναι η φινετσάτη και δυναμική γυναίκα που δε φοβάται να εκφραστεί και αποτελεί πρότυπο για όλες τις άλλες» μου λένε οι δύο φίλες.

 

Βελούδο, Polka dots, Prints, Jumpsuits, αέρινες γραμμές και θηλυκότητα σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της μόδας (αλλά όχι πιστά). «Οι συλλογές περιλαμβάνουν αρκετά κομμάτια που είναι διαχρονικά, όπως το αγαπημένο μας Aries Lace Dress, μία εκδοχή του little black dress».

To Aries Lace Dress, μία εκδοχή του little black dress
Mallory the label
Mallory the label

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε; ρωτάω τις δύο φίλες.. «Σίγουρα η αμεσότητα που έχουμε με όλα τα Mallory girls! Σκοπός μας είναι η κάθε γυναίκα  να μπορεί να ταυτιστεί με το ρούχο, το εκλεπτυσμένο design, να το βάλει στην καθημερινότητά της και να νιώσει μοναδική. Γι'αυτό το λόγο και τα μοντέλα που επιλέγουμε είναι καθημερινές κοπέλες και όχι απρόσιτα skinny models».  Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που Η Μάρα και η Ειρήνη θα έντυναν με τα ρούχα τους την Alexa Chung από το εξωτερικό (γιατί συνδιάζει τη θηλυκότητα και ταυτόχρονα είναι και αντράκι) και από  Ελλάδα την blogger Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη (για το effortless δυναμικό στυλ της).

 

«Το πιο σημαντικό είναι να περνάς καλά και να μην το βλέπεις σαν δουλειά», μου λέει η Ειρήνη. «Όταν ξεκινήσαμε υποσχεθήκαμε η μία στην άλλη ότι όλη η διαδικασία από τη σύλληψη της ιδέας , του σχεδιασμού μέχρι και δημιουργία να είναι fun!  Eπίσης η προσοχή στη λεπτομέρεια και το να αντιμετωπίζεις την κάθε πελάτισσα σαν να είναι η καλύτερη σου φίλη κάνουν τη διαφορά».

Mallory the label
Mallory the label

Θα βρείτε τα ρούχα στο σάιτ Μallorythelabel.com 

FB page

TAGS