ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Συλλεκτικά t-shirts για καλό σκοπό: Διαλέγουμε το δικό μας

Οκτώ Έλληνες καλλιτέχνες, φιλοτεχνούν μοναδικά έργα με το δικό τους μήνυμα «αισιοδοξίας» για να ενισχύσουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Συλλεκτικά t-shirts για καλό σκοπό: Διαλέγουμε το δικό μας

Οκτώ ταλαντούχοι Έλληνες καλλιτέχνες, στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσω της τέχνης τους, για να στηρίξουν, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Μοναδικές δημιουργίες, που μετουσιώνουν την παιδική αθωότητα σε ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς, δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με στόχο να στηρίξουν το ιδιαίτερο έργο που πραγματοποιεί καθημερινά. Σχέδια αποτυπωμένα σε συλλεκτικά και αριθμημένα t-shirts, τα οποία απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά και φέρουν την υπογραφή των εικαστικών: Γιάννη Βαρελά, Κωνσταντίνου Κακανιά, Αλίκης Λαλά, Όλγας Μηλιαρέση, Ραλλού Παναγιώτου, Φίλιππου Φωτιάδη, του φωτογράφου Γιάννη Μπουρνιά και των artistic collective The Callas.

Συλλεκτικά t-shirts για καλό σκοπό: Διαλέγουμε το δικό μας

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί, σε συνεργασία με τη νεότερη γενιά εθελοντών της, προσκάλεσαν τους οκτώ καλλιτέχνες να αγκαλιάσουν την ενέργεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Together We Create”. ToTogether We Create είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μέσα από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας, η πρωτοβουλία «Together we Create”, δημιουργεί προστιθέμενη αξία και φέρνει κοντά στην Ένωση, εθελοντές που θέλουν να συμβάλλουν στους σκοπούς της, με το δικό τους τρόπο.

Έχοντας εξασφαλίσει την ευγενική χορηγία της εταιρείας KALOGIROU, ως αποκλειστικό κανάλι πώλησης και προώθησης των T-shirts, τα συλλεκτικά T-Shirts τοποθετούνται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, ανάμεσα σε προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας. Εξασφαλίστε κι εσείς το δικό σας T-shirt στο https://www.kalogirou.com/el/mazi_gia_to_paidi

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των συλλεκτικών T-shirts θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, λόγων των συνθηκών που επικρατούν στην covid-19 εποχή.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά όλους τους καλλιτέχνες για τη συμμετοχή τους, την εταιρεία KALOGIROU καθώς και όλους όσους αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, από την πρώτη στιγμή.

#TogetherWeCreate

#mazigiatopaidi

#supportmazi

Συντελεστές

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΕΛΠΕΝ για την ευγενική της χορηγία, την εταιρεία Cartabianca για την χορηγία της συσκευασίας των t-shirts και τον Τάκη Διαμαντόπουλο για τη φωτογράφιση των εθελοντών μας.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Politis Group, AiA Relate, Davlas & Partners, Dialogue PR

Λίγα λόγια για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»:

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά. www.mazigiatopaidi.gr

Read Next

24 Σεπ 2024

Majestæt: Η Μαρία Σταύρου μας συστήνει το νέο power suit της σύγχρονης γυναίκας

Το brand Majestæt ακολουθεί τη γυναίκα του σήμερα και τις ανάγκες της με μία εκδοχή της κομψότητας που πάλλεται στους ρυθμούς του σύγχρονου lifestyle.

25 Αυγ 2024

Sun Φλερτ: Η Σοφία Καραγιάννη βρήκε στο φλερτ την κινητήριο δυναμη να δημιουργήσει το δικό της brand

Το Sun Φλερτ με την υψηλών προδιαγραφών αισθητική έρχεται με ορμή για να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθηναϊκά brands.

Περισσότερα από

Made in Greece

24 Αυγ 2024

PRIGIPO: Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου έβαλε με τα κοσμήματά της το ρήμα "Πριγκιπώ" στα χείλη όλων μας

Το brand κοσμημάτων PRIGIPO έχει δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά στη λόκαλ σκηνή αργυροχρυσοχόων που ξεπέρασε τα σύνορα του αθηναϊκού εμπορικού τριγώνου.

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.