Το ηλεκτρονικό ατελιέ Mezoura δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Στεφανίδη και τον Νίκο Πουλόπουλο. Ο Γιάννης προέρχεται από το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ ο Νίκος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πρώτα μαγαζιά-ραφεία μόδας στην Αθήνα.

Το tailored πουκάμισο Mezoura έχει τις ρίζες του σε μια άλλη εποχή, τότε που το πουκάμισο κοβόταν και ραβόταν στα μέτρα του καθενός ώστε να ταιριάζει τέλεια σε κάθε άνδρα, και να μπορεί να φορεθεί για χρόνια.

"Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ελληνικό brand, που αντιπροσωπεύει το πώς ζούμε, που στηρίζει την τοπική κοινωνία, και παράλληλα βασίζεται στην τεχνολογία και το ηλεκτρονικό εμπόριο.", δηλώνουν οι δημιουργοί του Mezoura.

Πως λειτουργεί όμως αυτό το σύγχρονο ηλεκτρονικό ραφείο;

Σχέδιο: Αφού διαλέξεις το σχήμα του γιακά που επιθυμείς, το ύφασμα, τη μανσέτα και τα κουμπιά , το πουκάμισο απεικονίζεται σε 3D μοντέλο.

Μέγεθος: Μεγαλύτερο κολάρο ή πιο μακριά μανίκια; Το πουκάμισο Mezoura ράβεται με βάση τις ανάγκες σου. Βρες το μέγεθος σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Κλείνοντας ραντεβού για ένα one-to-one fitting session στο showroom στο κέντρο της Αθήνας, διαλέγοντας προσεκτικά επιλεγμένους γιακάδες και τα mother of pearl (φίλντισι) κουμπιά απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας εσπρέσο.

2) Αν έχεις ήδη πουκάμισο που σου κάθεται καλά, λειτουργεί σαν πρότυπο. Ακολούθησε βήμα προς βήμα τον οδηγό μέτρησης και άσε τα υπόλοιπα στην ομάδα του Mezoura.

Οι μετρήσεις σου αποθηκεύονται για εύκολες μελλοντικές αγορές.

Αποστολή: Μέσα σε 10-14 ημέρες το πουκάμισο είναι έτοιμο για αποστολή στο χώρο σου.

Οι απεριόριστες δωρεάν επιδιορθώσεις συνοδεύονται και από την πολιτική της Mezoura να σου επιστραφεί ολόκληρη η αξία της παραγγελίας πίσω στην περίπτωση που δεν έχεις μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την tailored διαδικασία και το αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ τα διαθέσιμα υφάσματα σε τιμές από 62€ έως 89€. 


Πληροφορίες: Mezoura.com 

TAGS