Το κάθαρο signature στιλ του σχεδιαστή, ο κομψός αστικός τρόπος ζωής και η δυναμική θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας «δένονται» περίτεχνα στην πρώτη αρωματική δημιουργία του MaisonZoulias, ΤheBow.

Πολύ περισσότερο από ένα άρωμα το The Bow είναι μία στάση ζωής. Δυναμικό, γεμάτο έμπνευση και γοητευτικές πιθανότητες, όπως όλα όσα συμβαίνουν σε μία σύγχρονη πόλη, συλλαμβάνει το πνεύμα και την δροσιά των αστικών κοριτσιών σε ένα μπουκάλι.

Πολύ περισσότερο από ένα άρωμα το The Bow είναι μία στάση ζωής. Δυναμικό, γεμάτο έμπνευση και γοητευτικές πιθανότητες, όπως όλα όσα συμβαίνουν σε μία σύγχρονη πόλη.

To The Bow «γεννήθηκε» από τη συνάντηση δύο μεγάλων ονομάτων στο χώρο της μόδας: Ο Vassilis Zoulias, είναι ο επιτυχημένος και επιδραστικός Έλληνας σχεδιαστής με τη διεθνή καριέρα και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να λατρεύουν τις δημιουργίες του, τις οποίες χαρακτηρίζουν η κομψότητα, η θηλυκότητα και οι φιόγκοι!
Από την αρχή της δεύτερης καριέρας του ως σχεδιαστή υπήρχαν φιόγκοι παντού: Ποιος δε θυμάται τις υπέροχες μυτερές γόβες με τους τεράστιους φιόγκους δεμένους από τον ίδιο στο μαγικό μαγαζί της οδού Κανάρη 17; Αργότερα έβαλε φιόγκους στα φορέματα που όλες αγαπήσαμε.

O Μάνος Γερακίνης είναι ο δημιουργός αρωμάτων που έβαλε την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη της υψηλής αρωματοποιίας δημιουργώντας αρώματατα οποία με αφετηρία τη χώρα μας ταξιδεύουν σε διεθνείς high-end προορισμούς.

Οι δυο τους εμπνεύστηκαν και συνδημιούργησαν το The Bow: ένα άρωμα που υπήρχε χρόνια στο μυαλό του Vassilis Zoulias και φέτος ήρθε η καταλλήλη στιγμή ακόμη ένα όνειρο να πραγματοποιηθεί. Ένα άρωμα που αντανακλά τις αξίες και την φινέτσα του brand.

Αισθησιακό και τρυφερό, το θηλυκό αυτό άρωμα αποτελεί την κομψή συνέχεια της δημιουργικότητας του Vassilis Zoulias.

Το Τhe Bow είναι«δεμένο» πάνω σε δροσερές νότες τόσο μοναδικές και αισθαντικές που αφήνουν ένα κομψό αρωματικό ίχνος που διαρκεί.

Όσφρηση, σύνθεση, design και αισθητική συνυπάρχουν σε μία συσκευασία άκρως θηλυκή και κομψή.
Η φλοράλ έκρηξη αναμειγνύεται ιδανικά με το juicy βατόμουρο, ενώ ο chic συνδυασμός ενός μπουκέτου με λουλούδια –ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς και βιολέτα – ξεδιπλώνουν την αίσθηση του απαλού musk και της βανίλιας.

Αισθησιακό και τρυφερό, το θηλυκό αυτό άρωμα αποτελεί την κομψή συνέχεια της δημιουργικότητας του Vassilis Zoulias.


Νότες του αρώματος TheBow

Kορυφή: Ίριδα, Άνθη Πορτοκαλιάς

Καρδιά: Βιολέτα, Βατόμουρο

Βάση: Βανίλια, Μόσχος


 

To άρωμα διατίθεται στο κατάστημα Vassilis Zoulias, Ακαδημίας 4, Αθήνα
Με τηλεφωνική παραγγελία στο 2107225613
Και σύντομα ηλεκτρονικά στο
www.vassiliszoulias.com

Νότες του αρώματος TheBow Kορυφή: Ίριδα, Άνθη Πορτοκαλιάς Καρδιά: Βιολέτα, Βατόμουρο Βάση: Βανίλια, Μόσχος

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS