Η οικολογική συνείδηση συναντά την µόδα στην νέα gallery boutique της οδού Θησέως, όπου παρουσιάζονται όλες τις δηµιουργίες της 'ergon Mykonos από την πρώτη συλλογή του 2016 µέχρι σήµερα. Η ιδέα για έναν χώρο όπου η καλλιτεχνική δηµιουργία συναντά την µόδα, η urban αισθητική φλερτάρει το καλοκαίρι και το lifestyle γίνεται προσιτό, έγινε πραγµατικότητα στον πρώτο όροφο ενός παλιού νεοκλασικού κτηρίου µε µεγάλα παράθυρα και θέα την σύγχρονη Αθήνα.

ο shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό µε την συνοδεία κλασικής µουσικής και µετατρέπεται σε µοναδική εµπειρία που θα θυµάστε για πάντα.

Οι επισκέπτες µπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο τoυ showroom που µοιάζει περισσότερο µε οικία παρά µε boutique. Tον χαρακτηρίζει ότι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα σπίτι και είναι διαµορφωµένος σαν ένα ζωντανό σπίτι όπου µέσα ζει η οικογένεια της ‘ergon Μykonos, ανταλλάσσει ιδέες, δηµιουργεί µα πάνω απ’ όλα υποδέχεται τους «καλεσµένους» µε ή χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς κάνουν οι φίλοι. Οι «καλεσµένοι» µας µπορούν να δουν και να µάθουν πως κατασκευάζονται οι iconic εσπαντρίγιες της ‘ergon Mykonos, να ταυτιστούν µε την δηµιουργικότητα και τη µοναδικότητα των προϊόντων του brand και να εµπνευστούν από την ελληνική ιστορία και παράδοση που εκφράζεται µε σύγχρονο τρόπο µέσα στις συλλογές του. Το shopping γίνεται εύκολο, χαλαρό µε την συνοδεία κλασικής µουσικής και µετατρέπεται σε µοναδική εµπειρία που θα θυµάστε για πάντα.

Οι επισκέπτες µπορούν να περιπλανηθούν στον χώρο τoυ showroom που µοιάζει περισσότερο µε οικία παρά µε boutique

O χώρος είναι εντυπωσιακός και διασπάται αρµονικά από µικρότερα δωµάτια εργασίας και έκθεσης, ενώ ένα µεγάλο ανοιχτό εσωτερικό παράθυρο επιτρέπει στο φυσικό φως να φωτίζει τον χώρο. Το φυσικό γλυπτό από τα υφάσµατα µε τους Ολυµπιακούς δροµείς που κατασκευάστηκε για το ξενοδοχείο Coco mat πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται τώρα εδώ. Διακοσµηµένος από τα µοναδικά αντικείµενα της συλλογής homewear που διατίθεται αποκλειστικά στα 3 σηµεία πώλησής µας, Σύνταγµα, Μύκονο και online. Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σηµείο και ένα installation εµπνευσµένο από τα υφάσµατα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που µπορούν να προσφέρουν οι δηµιουργίες µας στην καθηµερινότητα.

Κάθε σχέδιο αριθµεί 50 κοπές και αντιµετωπίζεται σαν έργο τέχνης.

Στοχεύουµε στο µέλλον κοιτώντας µε σεβασµό στο παρελθόν. Σε µια διαρκή αναζήτηση λύσεων συµβατών µε τις συνθήκες της αγοράς στο χώρο της µόδα, και θέλοντας να συµβάλλουµε συνειδητά και µε ηθικό τρόπο στο να σταµατήσει η βιοµηχανία της µόδας να βρίσκεται στην πρώτη γραµµή για την µόλυνση του περιβάλλοντος πάµε ένα βήµα παρακάτω και οραµατιζόµαστε τα σχέδια µάς ως µοναδικές δηµιουργίες που λίγοι εκλεκτοί θα φορέσουν. Κάθε σχέδιο αριθµεί 50 κοπές και αντιµετωπίζεται σαν έργο τέχνης.

Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία παραγωγής παραµένει χαµηλή και τίποτα δεν κατασκευάζεται σε πλεόνασµα.

Κάθε γωνιά και ένα έργο τέχνης, κάθε σηµείο και ένα installation εµπνευσµένο από τα υφάσµατα, την κουλτούρα αλλά και την πολυχρηστικότητα που µπορούν να προσφέρουν οι δηµιουργίες µας στην καθηµερινότητα.

Growing clothes the right way

Το ελληνικό βαµβάκι, η βιώσιµη µόδα, τα οργανικά και φυσικά νήµατα, η χαµηλή παραγωγή, ο µηχανικός αργαλειός, οι Έλληνες καλλιτέχνες, οι χειροποίητες εσπαντρίγιες αλλά και το όραµα για ένα ξεκάθαρο brand DNA είναι αυτό που διαφοροποιεί και κατατάσσει το ‘ergon Mykonos στην πρώτη γραµµή των ελληνικών lifestyle designer brands. Η δηµιουργός και ιδρύτρια του ‘ergon Mykonos Μαριέττα Καρπαθίου θέλησε να δηµιουργήσει ένα ethical fashion brand που µένει για πάντα στο µυαλό και την καρδιά των γυναικών αλλά δεν αφήνει κανένα αποτύπωµα στο περιβάλλον.

 

Studio boutique: Θησέως 20, Σύνταγµα

Flagship store: Φλώρου Ζουγανέλη 21, Μύκονος

https://ergonmykonos.com/

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS