Η διαφήμιση έχει μεγάλη δυναμική αφού χρησιμοποιεί πρόσωπα, εικόνες και σύμβολα για να προωθήσει την εταιρεία και τα προϊόντα της με έξυπνο τρόπο. Οι διαφημιστικές καμπάνιες αυξάνουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης και η Happy People με ένα roaster από commercial faces, actors και models που ανανεώνεται διαρκώς, είναι εδώ για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε νέο της πελάτη.

Η επιλογή των ατόμων που πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες γίνεται μέσα από μια πολυεπίπεδη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν εξειδεκευμένοι συνεργάτες μας με επικεφαλής τον κ. Καρρά, Casting Director της Happy People. Ένας παραγωγός ή ένας Casting Director καθώς και όλη η ομάδα αναζητούν ένα πρόσωπο το οποίο θέλουν να πετύχει. Ψάχνουν για κάποιον ο οποίος θα κάνει πραγματικότητα το σενάριο, την ιδέα, τον ρόλο. H Happy People έχοντας μια μακρόχρονη εμπειρία και γνώση, είναι σε θέση να το πετύχει αυτό. Άλλωστε το motto της συνοψίζεται στη φράση “all ages, all faces”, που δεν είναι άλλο από το δίχως μεζούρα, ανεξαρτήτως φύλου & ηλικίας, απομακρυνόμενοι από το ευρωπαϊκό αυστήρο στυλ της απολυτότητας και συμμετρίας.

Άλλωστε το motto της συνοψίζεται στη φράση “all ages, all faces”, που δεν είναι άλλο από το δίχως μεζούρα, ανεξαρτήτως φύλου & ηλικίας, απομακρυνόμενοι από το ευρωπαϊκό αυστήρο στυλ της απολυτότητας και συμμετρίας.

Ειναι γεγονός πως στην εποχή που διανύουμε, το body positivity έχει κάνει δυναµική την εµφάνιση του στα social media, αποδοµώντας τα κανονιστικά πρότυπα ομορφιάς, προτρέποντας όλους μας να έχουμε µια θετική, απενοχοποιηµένη εικόνα για το σώμα μας και εν τέλει για τον εαυτό μας. Μια τέτοια οπτική διευρύνει ξανά την αποδοχή όλων των σωματότυπων και των ανθρώπων ανεξαιρέτου φυλής, μεγέθους, φύλου, εμφάνισης και φυσικής ικανότητας. Είμαστε φυσιολογικοί και όμορφοι, όπως ακριβώς είμαστε.

Βενετία Κυρίου

Σε µια κοινωνία που πιέζει συνεχώς τις γυναίκες αλλά και τους άντρες - straight ή gay - να αλλάξουν για να ταιριάζουν στα καθιερωµένα πρότυπα οµορφιάς, είναι σημαντικό να νιώθουµε αυτοπεποίθηση για το σώµα µας, ακόµη κι αν αυτό δεν υπακούει στις νόρµες της βιοµηχανίας της οµορφιάς. Η Happy People είναι ανοιχτή σε αυτό που ξεχωρίζει και θέλει να το αναδείξει. Πιστεύουμε στη διαφορετικότητα, πιστεύουμε στη μοναδικότητα, πιστεύουμε πως η ομορφιά δεν έχει στερεότυπα.

Η Happy People είναι ανοιχτή σε αυτό που ξεχωρίζει και θέλει να το αναδείξει. Πιστεύουμε στη διαφορετικότητα, πιστεύουμε στη μοναδικότητα, πιστεύουμε πως η ομορφιά δεν έχει στερεότυπα.

Στα casting που πραγματοποιούμε στα γραφεία μας, προτείνουμε στους άντρες να έρχονται με ρούχα που να αναδεικνύουν το σώμα και συγχρόνως με όσο το δυνατόν πιo ουδέτερο look. Φυσικά κάνουμε casting στα οποία πολλές φορές ζητάμε συγκεκριμένο στυλ και τότε οι προσωπικές στυλιστικές επιλογές είναι ακόμη πιο καλοδεχούμενες. Αντιστοίχως, στις γυναίκες προτείνουμε ουδέτερο μακιγιάζ κι όχι μέικ-απ που εστιάζει για παράδειγμα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, υπερτονίζοντάς τα (όπως χείλια, ζυγωματικά ή μάτια) γιατί σε αυτήν την περίπτωση "στιγματίζονται" με το συγκεκριμένο λουκ και είναι πολύ δύσκολο ο οποιοσδήποτε πελάτης να τις λάβει υπ' όψιν του για συγκεκριμένες δουλειές. Εκείνο που θέλουμε να επιτύχουμε είναι ο κάθε νέος character/ actor/ model να νιώθει ελεύθερος να εκφραστεί και να επικοινωνήσει αυτό που αισθάνεται. Η Happy People επιδιώκει να συνδιάσει την εσωτερική ομορφιά με την εξωτερική και να την αναδείξει. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και για ένα commercial face να κερδίσει το ρόλο σε μια καμπάνια.