Η αγαπημένη παράδοση του Μάρτη επιστρέφει και οι Dudettes δημιουργησαν και φέτος το Μαρτάκι που θα σε συνοδεύσει για το 2021.

Με αγαπημένα στοιχεία που θυμίζουν άνοιξη, όπως ο χαρταετός, η πασχαλίτσα κι το χελιδόνι αλλά και μια σειρά από πολύχρωμα ματάκια, και ένα minimal τσαρούχι, η γκάμα των φετινών Μάρτηδων είναι πιο μεγάλη από ποτέ.

Η Κατερίνα Παπαγεωργιάδη a.k.a Dudette υπογράφει αξεσουάρ για στιλάτες ψυχές. Τα Μαρτάκια της είναι γνωστά στους ψαγμένους κύκλους της πόλης -και εκτός αυτής. «Η ιδέα των Dudette ξεκίνησε το 2013  και γεννήθηκε μέσα από τη γενικότερη στροφή μου προς το minimal στυλ έτσι κατά συνέπεια ήρθε και η ανάγκη να συμπληρώνω την εμφάνιση μου με εξίσου απλά αξεσουάρ που θα έχουν όμως χαρακτήρα και φυσικά ιδιαίτερες ποιότητες» θα συστηθεί η ίδια.

«Η Dudette είναι το θηλυκό του dude και προέκυψε κατά τη διάρκεια ενός brainstorming που κάναμε με πολύ καλές μου φίλες όταν πλέον είχα αποφασίσει ότι τα αξεσουάρ μου θα πάρουν ένα πιο επαγγελματικό δρόμο. Η σύνδεση απλή: τότε ένα από τα πλέον αγαπημένα μου μαγαζιά στο κέντρο είχε γίνει οριακά το δεύτερο σπίτι μου. Το Dude στην οδό Kαλαμιώτου. Aπό εκεί λοιπόν προέκυψε και η Dudette».θα συμπκηρώσει. 

Επικοινώνησε για όλες τις λεπτομέρειες στο facebook page @puredudette ή στο instagram @creationsbydudettes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS