ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Park House: Οι τσάντες της μεγάλης απόδρασης χωρούν τα πάντα, ακόμα και τις αναμνήσεις μας

Με την Escape Collection οι ελληνικές τσάντες Park House βάζουν πλώρη για νέες κατακτήσεις: στιλιστικές και ταξιδιωτικές.

Park House: Οι τσάντες της μεγάλης απόδρασης χωρούν τα πάντα, ακόμα και τις αναμνήσεις μας

Τα κορίτσια της Park House, η Φαίδρα Κατσάμπα και η Γιασεμή Πέρου, σε βοηθούν να αποδράσεις. Η νέα, καλοκαιρινή συλλογή των τσαντών τους φέρει τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «Escapes» και παίζει με τη στιλάτη διάθεση φυγής. Ο καιρός ανοίγει (αν και αυτή η άνοιξη είναι κάπως τεθλασμένη) και άπαντες θέλουμε να εκδράμουμε, να ταξιδέψουμε, να λείψουμε για λίγο.

Park House: Οι τσάντες της μεγάλης απόδρασης χωρούν τα πάντα, ακόμα και τις αναμνήσεις μας
Η συλλογή S/S 16’ της Park House μας μεταφέρει σε ποικίλα τοπία, σε μοναδικούς προορισμούς, σε «μυστικά» σημεία της Ελλάδας
Είναι άνετες, γήινες και ξεχωρίζουν μέσα στην απλότητα τους.
H Φαίδρα και η Γιασεμή ετοιμάζουν ταξίδια μοναχά για πάρτη σου.

«Η συλλογή «Escapes» μετουσιώνει την αγάπη μας για κάθε είδους απόδραση και την ανάγκη μας για νέες εμπειρίες, για νέες αφορμές να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά» λέει η Φαίδρα και η Γιασεμή συμπληρώνει: «Οι τσάντες της Park House είναι πάντα ο καλύτερος συνοδοιπόρος για ανέμελα ταξίδια, με στυλ και άποψη. Είναι άνετες, γήινες και ξεχωρίζουν μέσα στην απλότητα τους. Είναι ο τέλειος καμβάς για κάθε σκηνικό. Είναι η αποσκευή που θα γεμίσουμε, όχι μόνο με τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα, αλλά και με τις νέες εικόνες, σκέψεις, εμπειρίες που θα έχουν συλλέξει από τις διακοπές μας».

Τα αξεσουάρ του ταξιδιού μάς κάνουν τόσο χαρούμενες όσο και τα ίδια τα ταξίδια. Η συλλογή S/S 16’ της Park House μας μεταφέρει σε ποικίλα τοπία, σε μοναδικούς προορισμούς, σε «μυστικά» σημεία της Ελλάδας που αγαπάμε και θέλουμε να επιστρέφουμε πάντα σ’ αυτά. Όλες έχουμε τη δραπέτευση στο αίμα μας, κι όλες θέλουμε να το σκάμε. Η καθημερινότητα πέφτει βαριά.

Η συλλογή S/S 16’ της Park House μας μεταφέρει σε ποικίλα τοπία, σε μοναδικούς προορισμούς, σε «μυστικά» σημεία της Ελλάδας.
Στην καλοκαιρινή συλλογή της Park House η πολυτέλεια δεν φωνάζει, δεν είναι flashy.
Οι τσάντες Park House γίνονται εύκολα και αβίαστα ο συνοδοιπόρος μας σε κάθε εξόρμηση και να προσφέρει πρακτικότητα και άνεση.
Τα στρογγυλά τσαντάκια Park House γίνονται οι νέοι φίλοι μας.

Κάθε τσάντα είναι ένας προορισμός, μια απόδραση. Όλες οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στις εξορμήσεις μας από το Ιόνιο στο Αιγαίο, από την Αθήνα στην Πελοπόννησο και σε κάθε μέρος της Ελλάδας θα μπουν στο δισάκι μας. Οι τσάντες Park House γίνονται εύκολα και αβίαστα ο συνοδοιπόρος μας σε κάθε εξόρμηση και να προσφέρει πρακτικότητα και άνεση.

Στην καλοκαιρινή συλλογή της Park House η πολυτέλεια δεν φωνάζει, δεν είναι flashy. Έχει σοφιστικέ στοιχεία και δείχνει την ποιότητα της με «ήσυχο» και εύστοχο τρόπο. Τα χρώματα της παλέτας είναι τα σταθερά Park House χρώματα - το γκρι, το μαύρο και το taupe-, ενώ προστίθενται κάποιες γήινες, «ελληνικές» αποχρώσεις: το λαδί της ελιάς, το μπλε του ελληνικού ουρανού και το λευκό των Κυκλάδων.

Ο καμβάς είναι το νέο υλικό το οποίο συνδυάζεται με δέρμα. Η απέριττη αίσθηση του καμβά ενώνεται με τη στιβαρότητα του δέρματος και μαζί δίνουν ένα ετερόκλιτο και δημιουργικό αποτέλεσμα.

Facebook Park House

Η απέριττη αίσθηση του καμβά ενώνεται με τη στιβαρότητα του δέρματος
Ο καμβάς είναι το νέο υλικό το οποίο συνδυάζεται με δέρμα.
Είναι η αποσκευή που θα γεμίσουμε, όχι μόνο με τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα, αλλά και με τις νέες εικόνες, σκέψεις, εμπειρίες.

Read Next

24 Σεπ 2024

Majestæt: Η Μαρία Σταύρου μας συστήνει το νέο power suit της σύγχρονης γυναίκας

Το brand Majestæt ακολουθεί τη γυναίκα του σήμερα και τις ανάγκες της με μία εκδοχή της κομψότητας που πάλλεται στους ρυθμούς του σύγχρονου lifestyle.

25 Αυγ 2024

Sun Φλερτ: Η Σοφία Καραγιάννη βρήκε στο φλερτ την κινητήριο δυναμη να δημιουργήσει το δικό της brand

Το Sun Φλερτ με την υψηλών προδιαγραφών αισθητική έρχεται με ορμή για να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθηναϊκά brands.

Περισσότερα από

Made in Greece

24 Αυγ 2024

PRIGIPO: Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου έβαλε με τα κοσμήματά της το ρήμα "Πριγκιπώ" στα χείλη όλων μας

Το brand κοσμημάτων PRIGIPO έχει δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά στη λόκαλ σκηνή αργυροχρυσοχόων που ξεπέρασε τα σύνορα του αθηναϊκού εμπορικού τριγώνου.

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.