ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι DSQUARED2 στην Αθήνα. Κοσμοσυρροή στην έναρξη της 21ης Athens Xclusive Designers Week

Δείτε ποιοι άλλοι διάσημοι παρακολούθησαν την 1η μέρα της AXDW.

Οι DSQUARED2 στην Αθήνα. Κοσμοσυρροή στην έναρξη της 21ης Athens Xclusive Designers Week

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 21η Εβδομάδα Μόδας, AthensXclusiveDesignersWeek στο Ζάππειο Μέγαρο με πλήθος προσκεκλημένων που παρακολούθησαν τις επιδείξεις KathyHeyndels, .LAK καθώς και το specialappearance των επίτιμων προσκεκλημένων της Διοργάνωσης, Dean&DanCaten, ιδρυτές του διάσημου brand DSQUARED2.

Οι DSQUARED2 στην Αθήνα. Κοσμοσυρροή στην έναρξη της 21ης Athens Xclusive Designers Week
Meeting DSQUARED2, Dean & Dan Caten με την παραγωγή, με τη Τόνια Φουσέκη και τον art director Αντώνη Σπάθα
Η ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DSQUARED2, ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ SHOW TOYΣ
Dean & Dan Caten Backstage Dsquared2 πριν το show

Η Εβδομάδα Μόδας άνοιξε με τη συλλογή “WildRomance”που παρουσίασαν οι γνωστοί οίκοι μόδας Kathy Heyndels και Giannetos Handmade στην οποία πρωταγωνίστησαν βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια υψηλής ραπτικής. Θηλυκές διαφάνειες και δαντέλες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και δημιουργίες σε λευκό και μπεζ χρώμα, οι οποίες συνοδεύονταν από ανδρικές κλασικές και surmesure δημιουργίες που εντυπωσίασαν το κοινό. Οι επικεφαλής των δύο οίκων κατά τη διάρκεια του fashionshow τους μας απέδειξαν πως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα: Ο μικρός Κωνσταντίνος από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχε στο εντυπωσιακό fashionshow ως μοντέλο, περπάτησε στην πασαρέλα της AXDW και πραγματοποίησε το δικό του όνειρο, προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων! Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν με guest εμφάνιση οι Νίνα Λοτσάρη, Σόφη Πασχάλη, Γιώργος Ντάβλας, ΦρέντυΚαλομπράτσος, Ρένος Ρώτας, Μάνος Πίντζης, Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

KATHY HEYNDELS & GIANNETOS HANDMADE ΦΡΕΝΤΥ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ
O Γιάννης Μαρκετάκης βάφει τη Σόφη Πασχάλη
Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Τόγκος και Νίνα Λοτσάρη

Το fashionbrand.LAK,με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά, παρουσίασε τη συλλογή με τίτλο"justwoke up"με μοντέρνεςπυζάμες και εσώρουχα, σε ένα πρωτοποριακό setup, που η είσοδος των μοντέλων γινόταν πίσω από ένα ειδικά σχεδιασμένο για το showκρεβάτι που ηBed&Bath με ένα εντυπωσιακά ψηλό κεφαλάρι. Την επίδειξη άνοιξε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου η οποία υπό τους ήχους ενός ξυπνητηριού προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τον κόσμο, που κάθονταν σε αναπαυτικά στρώματα KingKoil.

Νανά νενέτη και Dean Nigel Dean
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ KAI ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ

Η εντυπωσιακή, εξωτερική σκάλα του Ζαππείου Μεγάρου μετατράπηκε σε ένα live fashion show installation για την παρουσίαση της συλλογής “Glunge”, όπου μοντέλα πόζαραν μετις εντυπωσιακές δημιουργίες των Σχεδιαστών. Οι Dean&DanCatenεντυπωσίασαν τους ενθουσιώδεις προσκεκλημένους που κατέκλυσαν το Ζάππειο. Η κυρία Τόνια Φουσέκη, Founder και CEO της AthensXclusiveDesignersWeekπρολόγισε το special appearance, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τους Dean&DanCatenγια την παρουσία τους στην Ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Οι Dean&DanCaten ευχαρίστησαν και στα Ελληνικά την κα Φουσέκη, ενθουσιασμένοι για την πρόσκληση, εξέφρασαν την αγάπη τους για την Ελλάδα, την ελληνική μόδα και δήλωσαν ότι νιώθουν τη χώρα μας σαν δεύτερο σπίτι τους.

Αγγελική Δαλιάννη και Αλέξης Κωστάλας
ΛΙΖΑ ΕΒΕΡΤ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΛΑΚΑ

Η Volvoμε τα πολυτελή της αυτοκίνητα είχε αναλάβει τη μεταφορά των DSQUARED2και της ομάδας τους, καθώς και των international media&buyers, ενώ η μεταφορά των Dean&DanCaten για όλες τις δραστηριότητες τους κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, έγινε με το υπερπολυτελές VolvoXC90 Excellence, που ακόμα δεν κυκλοφορεί επισήμως στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία Aperitto επιμελήθηκε όλη την επίπλωση του ιδιωτικού lounge των DSQUARED2 στο Ζάππειο Μέγαρο, με minimalδιακόσμηση, δημιουργώντας μία cozyατμόσφαιρα για τους Σχεδιαστές. Τις εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις του privedinner των Dean&DanCaten που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του specialappearance ανέλαβε η εταιρεία FlowerinaBox.

ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗ ΑΔΑΜ
Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Χαράλαμπος Παπανικολάου, Τάκης Γιαννέτος, Ρένος Ρώτας, Γιώργος Ντάβλας Μάνος Πιντζης, Σόφη Πασχάλη, Φρέντυ Καλομπράτσος, Νινα Λοτσάρη, Γιάννης Τόγκος, Κατερινα Γιαννέτου
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους την 1η μέρα της Διοργάνωσης: Έλενα Μακρή Λυμπέρη, Γρηγόρης Γκόφας, Γιάννης Γκόφας, Στέλιος Κουδουνάρης, ΡόηΑποστολοπούλου, Φωτιάνα Παγώνη, Λία Παγώνη, Λόλα Νταϊφά, Χριστίνα Κοντοβά, Άρης Καβατζίκης, Ελεονόρα Μελέτη, Μαρία Βατοπούλου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Κοκλώνης, Έλενα Γαλύφα, Αθηνά Οικονομάκου, Έλενα Κουντουρά, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Τσακούμης, Μαρία Παπαθανασίου – Αρώνες, κος Αρώνες, Νικολέτα Καρρά, Σόνια Καζόνη, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Αντώνης Λυμπέρης, Δημήτρης Αργυρόπουλος, Μαρίνα Λαμπρίδου, Λίλα Εμπειρίκου, Λίζα Έβερτ, ΆνταΓερουλάνου, Όλγα Γουλανδρή, Ηρώ Κόβα, κα Πλάκα, κα Φιλίππου, Χρήστος Σούτος, κος Δανάλης, κα Χανδρή, κος & κα Πρίνου, Άντζελα Δημητρίου, Δάφνη Βαλέντε, Δημήτρης Μαστρόκαλλος, Εύη Αδάμ, Μάγδα Τσέγκου, Αγγελική Δαλιάνη Ναταλία Δραγούμη, Βλάσσης Χολέβας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, ΈμυΛιβανίου, ΜατθίλδηΜαγγίρα, Βίκυ Μπουζούνη, Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Αλεξάνδρα Δράκου, Χρυσάνθη Ντάφλα, Κλέλια Πανταζή, Βίκυ Μπουζούνη, Έλλη Αγγελιδάκη, Πηγή Δεβετζή, Στέλλα Γιαμπουρά, Αλέξης Κωστάλας, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Σόμμερ, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Γιάννης Καγιούλης, Σοφία Μουτίδου, Στέλιος Καφαντάρης, Αποστολία Ζώη, Γιάννα Τερζή, Μαρία Λεμονιά.

.LAK BY LAKIS GAVALAS ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ
.LAK BY LAKIS GAVALAS front row ΑΠΟΨΗ ΦΙΝΑΛΕ ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Η Εβδομάδα Μόδας συνεχίζεται με τις επιδείξεις Parthenis, EviGrintela, Brokers, OlgaKaraververi, CeliaDragouni.

21stAthens Xclusive Designers Week / 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου 2017

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.