Ο έναστρος ουρανός, η τέχνη, η φύση, τα ζώα, τα λουλούδια και τα χρώματα της Ελλάδας, αποτελούν την έμπνευση της νέας συλλογής για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 για τις τσάντες Efi Dolcini.

Με αφετηρία ένα μικρό στούντιο στην Αθήνα, οι τσάντες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χειροποίητα ενώ κάθε σχέδιο είναι μοναδικό, μιας και συναρμολογείται κομμάτι κομμάτι. Vintage υφάσµατα και δέρµατα, πολύχρωµες χάντρες, παραδοσιακά υφαντά και µοτίβα σχεδιασµένα και τυπωµένα από την εταιρεία κοσμούν τα σχέδια ενώ τα χρώματα κινούνται σε παστέλ αποχρώσεις, συνδυασμένες πάντα με τα χρώματα της χώρας μας.

Τσαντάκια patchwork που φοριούνται µε όλα τα ρούχα και όλες τις ώρες, τσάντες ώµου από µαλακό δέρµα και χρωµατιστά στοιχεία, τσάντες παραλίας από ελληνικό καµβά και ευφάνταστα print είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι στιλάτη, γαλήνια και παράλληλα να στηρίζει τη βιώσιμη μόδα. Με πίστη στις παραδόσεις σε συνδυασμό με τις νέες επιταγές της μόδας, τα αξεσουάρ Efi Dolcini θα συντροφεύσουν το καλοκαίρι σας με τον πιο όμορφο, ξεχωριστό και κομψό τρόπο.

Με πίστη στις παραδόσεις σε συνδυασμό με τις νέες επιταγές της μόδας, τα αξεσουάρ Efi Dolcini θα συντροφεύσουν το καλοκαίρι σας με τον πιο όμορφο, ξεχωριστό και κομψό τρόπο.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιµη στο στο e-shop www.efidolcini.com και σε επιλεγµένα καταστήµατα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Efi Dolcini

Accessories for the wild at heart

Athens

6947899116 / info@efidolcini.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS