Τα Jour οραματίζονται το 2021 σαν το ουράνιο τόξο που έρχεται μετά τη βροχή και έχουν δημιουργήσει το πιο αισιόδοξο γούρι της χρονιάς.

Αυτές τις γιορτές τα Jour σε καλούν να μοιράσεις χαρά & αισιοδοξία με τα πιο κομψά κοσμήματα και το πιο χρωματιστό γούρι. Με έμπνευση το δύσκολο 2020 και σε συνδυασμό με την πηγαία θετική σκέψη που χαρακτηρίζει την οικογένεια Ζουρίδη, το ελληνικό jewellery brand δημιούργησε ένα ξεχωριστό γούρι για το 2021.

Ο αριθμός 1 της νέας χρονιάς κρύβει μέσα του όλη την ελπίδα του ουράνιου τόξου και κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εναλλακτικές, σε multicolor και σε greise, true red, emerald και fog grey ενώ είναι επιχρυσωμένο ασήμι 925 με σμάλτο.

Ολοκλήρωσε το look σου με all time classic minimal κομμάτια από ασήμι 925. Εντυπωσιακοί κρίκοι σε όλα τα μεγέθη, αλυσιδες και charms αλλά και η αγαπημένη κεραμική χάντρα σε διάφορα χρώματα.

Περιηγησου στο jour.gr και κάνε δικά σου αγαπημένα κομμάτια εύκολα και γρήγορα είτε επιλέγοντας το Click Away είτε με αποστολή στο χώρο σου. Για παραγγελίες εντός Αττικής οι αποστολές παραδίδονται άμεσα εντός 3 ημερών.

facebook.com

jour.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS