«Η Zeus+Δione είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί με το φιλόμουσο κοινό της χώρας την συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή και τη συμβολή της στην εικόνα του οργανισμού μέσω του σχεδιασμού των νέων στολών της παιδικής χορωδίας και ταξιθεσίας».

Σχέδια της Λύδιας Βουσβούνη
Σχέδια της Λύδιας Βουσβούνη

Με αφορμή την τρίτη καλλιτεχνική περίοδό της στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυσή της η Εθνική Λυρική Σκηνή ανανεώνει την ταυτότητά της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στοχεύοντας στη δημιουργία ενός νέου προφίλ, σε πλήρη σύμπνοια με το καλλιτεχνικό της έργο.

Σχέδια της Λύδιας Βουσβούνη
Σχέδια της Λύδιας Βουσβούνη

Μετά από μια πολύ δημιουργική και ανοιχτή επαφή η ΕΛΣ αποδέχθηκε την χορηγία της Zeus+Δione για τον σχεδιασμό των νέων στολών της παιδικής χορωδίας και της ταξιθεσίας στις αρχές του 2019. Πιστή στις αρχές της, η Zeus +Διone εμπνέεται από παραδοσιακό φόρεμα της Αττικής χρησιμοποιώντας μοναδικά χειροποίητα κεντήματα απο τη Χασιά, δημιουργώντας ένα νέο πρόσωπο και μια αρμονική εικόνα βασισμένη στην υψηλή αισθητική του brand.

Οι στολές θα λανσαριστούν τον Οκτώβριο του 2019, με την έναρξη της σεζόν.

Σχέδια της Λύδιας Βουσβούνη
Σχέδια της Λύδιας Βουσβούνη

«Η χορηγία της Zeus+Δione προς την ΕΛΣ πραγματοποιείται με μεγάλη χαρά και αποτελεί την απαρχή μιας υπέροχης συνεργασίας που θα εξελιχθεί και σε άλλα δημιουργικά επίπεδα στο μέλλον».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS