Εμπνευσμένα από την αγάπη της για το kiteboarding, το σύγχρονο design και τη μόδα, η Δέσποινα Πιστιόλη εμπνεύστηκε τα Saltbeat, μια ετικέτα waterwear πολυτέλειας, με βάση την εξελιγμένη ραπτική, τη λειτουργικότητα της υψηλής τεχνικής και τη συνεχή εξέλιξη -τόσο στο στυλ, όσο και στην ποιότητα.

Σε συνεργασία με τον κορυφαίο εικονογράφο και κάτοικο του Βερολίνου Meyoko, τη Ρωσίδα καλλιτέχνη των τατουάζ Diana Katsko και τον Έλληνα graphic designer Σταύρο Κυπραίο, η πρώτη συλλογή Saltbeat είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον ήλιο, τον αέρα και την αλμύρα. Χρώματα που κάνουν τα μάτια να χαίρονται και σχέδια που θα εξευμενίσουν το esprit de la mer, το πνεύμα της θάλασσας.

Εμπνευσμένα από την αγάπη της για το kiteboarding, το σύγχρονο design και τη μόδα, η Δέσποινα Πιστιόλη εμπνεύστηκε τα Saltbeat.
Όλες οι στολές Saltbeat είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας SuperLite νεοπρένιο
Σε συνεργασία με τον κορυφαίο εικονογράφο και κάτοικο του Βερολίνου Meyoko, τη Ρωσίδα καλλιτέχνη των τατουάζ Diana Katsko και τον Έλληνα graphic designer Σταύρο Κυπραίο, η πρώτη συλλογή Saltbeat είναι έτοιμη.

Όλες οι στολές Saltbeat είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας SuperLite νεοπρένιο και σχεδιασμένες με ευέλικτη σκέψη που εστιάζει στην απόλυτη ευελιξία των κινήσεων που βοηθάει τη βέλτιστη απόδοση και τη λειτουργική υποστήριξη. Η συλλογή δίνει τη δυνατότητα και την ελευθερία να δημιουργηθούν μοναδικές εμφανίσεις που «μπερδεύουν» τα κομμάτια και παίζουν με το layering.

Facebook Saltbeat

Saltbeat

 

TAGS