Το 2018 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την attrattivo. Το κορυφαίο ελληνικό brand στον τομέα της γυναικείας μόδας κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο και το γιορτάζει, μαζί με το κοινό, όλο το έτος.

Το 2018 είναι για το brand και για όλα τα κορίτσια μια μεγάλη γιορτή. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Στο πλαίσιο των γενεθλίων η attrattivo ανακοινώνει την κυκλοφορία μίας capsule collection με την Τάμτα, attrattivo x TAMTA “make a change”. To απόλυτο fashion icon στην Ελλάδα, η Τάμτα, σχεδίασε για πρώτη φορά τη δική της σειρά ρούχων αποκλειστικά για την attrattivo. Η συλλογή έχει έντονα στοιχεία από τα 80’s και τα 90’s τα οποία συνδυάζονται με το μοναδικό προσωπικό στυλ της Τάμτα.

Η σειρά ρούχων έχει τίτλο “make a change”, το motto που αγαπά να κάνει πράξη η Τάμτα και μας υπόσχεται ότι θα βοηθήσει κάθε κορίτσι να απογειώσει και να αναδείξει το προσωπικό του στυλ. Η σειρά ρούχων attrattivo x TAMTA created to make a change, από 30 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο eshop της attrattivo, attrattivo.gr και από Δευτέρα 1 Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα attrattivo σε Ελλάδα και Κύπρο.

H καμπάνια μας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο γκαράζ που μέσα από το φακό του Stratis Kas αποκτά pop αισθητική. Το styling επιμελήθηκε ο Μιχάλης Πάντος ενώ creative director της καμπάνιας είναι η Βάσω Παπαγιαννακοπούλου. Tα vibes της φωτογράφισης αποτυπώνονται σε ένα ατμοσφαιρικό backstage video που επιμελήθηκε η ομάδα των Whatever Productions.

Facebook

Instagram

 

TAGS