Εσύ τι θα κάνεις μετά την καραντίνα; Θα βγεις στο μπαλκόνι να φωνάζεις στους περαστικούς ότι, ναι, παιδιά, τα καταφέραμε; Θα κανονίσεις τις διακοπές με την παρέα σoυ ή τον σύντροφο σου; Θα ντύθεις στην πένα και θα πας στο γραφείο λες και αυτή είναι η πρώτη σου δουλειά, λες και αυτή είναι η πρώτη σου μέρα σε γραφείο; Θα βρεις το θάρρος να στείλεις εκείνο το μήνυμα που αναβάλεις τόσο καιρό; Θα κανονίσεις όλους εκείνους τους καφές που λέτε με γνωστούς ότι θα κανονίσετε, αλλά τελικά ποτέ δεν το κάνετε; 

Eπειδή όλοι μας έχουμε σκεφτεί, τουλάχιστον μία φορά, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε μετά την καραντίνα, ένας ελληνικός λογαριασμός στο ίνσταγκραμ πιάνει άψογα τον «παλμό» της κοινής γνώμης και μας καλεί να γράψουμε τι είναι αυτό που θα θέλαμε διακαώς να κάνουμε αμέσως μόλις τελειώσει η απαγόρευση κυκλοφορίες. 

Μετά την καραντίνα... θα ζητήσω τον Κουτσόπουλο από τη μάνα του (μην περιμένεις πολύ θα τον προλάβει άλλη). Μετά την καραντίνα...θα ξαναβαλουμε σουτιεν (αυτό πάλι που το πας;). Μετά την καραντίνα...δεν θα στραβοκοιτάζω τους Κινέζους (καλά θα κάνεις). Αυτά είναι μερικά από τα απίθανα, σπαρταριστά σχόλια που έχουν ήδη ανέβει στον λογαριασμό metatinkarantina που έχει γίνει ήδη viral στα σόσιαλ μίντια.από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του στις 19 Μαρτίου.

Δείτε μερικές από τις απολαυστικές αναρτήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS