ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαγιό, αέρινα φορέματα και δερμάτινα αξεσουάρ: Το ελληνικό brand που συνοδεύει το καλοκαίρι σου

Μια ελληνική υπογραφή που έχουν αγαπήσει Ελληνίδες και ξένες celebrities.

Μαγιό, αέρινα φορέματα και δερμάτινα αξεσουάρ: Το ελληνικό brand που συνοδεύει το καλοκαίρι σου

To ελληνικό RIEN της σχεδιάστριας Πέννυ Βόμβα είναι το brand που ξεχωρίζει αβίαστα. Το έχουν αγαπήσει Ελληνίδες και ξένες celebrities, η απαιτητική κοινότητα των fashion bloggers, αλλά και όλες οι γυναίκες που θέλουν το ντύσιμό τους να έχει ένα κομμάτι από την προσωπικότητά τους.

Μαγιό, αέρινα φορέματα και δερμάτινα αξεσουάρ: Το ελληνικό brand που συνοδεύει το καλοκαίρι σου

Stars όπως το super model Ηeidi Klum, η Τάμτα, η Ευαγγελία Αραβανή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλές ακόμα, έχουν φωτογραφηθεί φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες του RIEN.

Rien στα γαλλικά σημαίνει «τίποτα» και αυτό εκφράζει την φιλοσοφία της σχεδιάστριας και του brand. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για να είσαι στην μόδα.

Γνωστό για τις πολυτελείς handcrafted τσάντες του, από κορυφαίας ποιότητας ιταλικό δέρμα, σε μια μοναδική ποικιλία χρωμάτων, διαθέτει shoulder bags, backpacks, totes και grocery clutches, που ταιριάζουν τέλεια κάθε ώρα της μέρας και σε κάθε περίσταση.

Αυτές οι τσάντες έχουν σαν βασικό χαρακτηριστικό τους την απλότητα. Μυρίζουν δέρμα και αποπνέουν διαχρονικότητα. Καθεμία τσάντα είναι ένα statement. Την πήρες για σένα, όχι για τα μάτια των άλλων.

Πέρα από τα iconic pieces που είναι οι τσάντες, το RIEN δημιουργεί μοναδικά ρούχα, για όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν απλώς να φοράνε την μόδα. Θέλουν η μόδα να ταιριάζει πάνω τους. Η νέα συλλογή SS18 «Meet Me at the flea market» έχει έντονες bohemian-chic επιρροές και αποτελείται από fashion forward tops, παντελόνες, φούστες, φορέματα και jumpsuits.

Ρούχα με έντονα ρομαντικά και retro vibes, από πολυτελή υφάσματα, δαντέλες και fringes, που κολακεύουν το γυναικείο κορμί και ζωντανεύουν, ακόμα και με την παραμικρότερη κίνηση.

To μότο του Rien είναι: «Η αυτοπεποίθηση, η προσωπικότητα και ο δυναμισμός μιας γυναίκας δε φεύγoυν ποτέ από την μόδα».

Η δημιουργικότητα όμως δεν σταματάει εδώ. Τίποτα δεν φωνάζει καλοκαίρι, όπως τα μαγιό. Το RIEN διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή από ολόσωμα μαγιό και ψηλόμεσα μπικίνι, με περίτεχνα δεσίματα, που μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Δεν λείπουν τα κρόσσια στο μπούστο, οι διαφάνειες και τα εντυπωσιακά χρώματα, που αναδεικνύουν το sun kissed κορμί σου.

Αν αναρωτήθηκες ποτέ πως θα έμοιαζες σαν μια παλιά σταρ του Hollywood, απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο κάπου στο Κάπρι της Ιταλίας και φορώντας κοκκάλινα γυαλιά ηλίου, σαν την Sophia Loren, τότε αυτά τα μαγιό θα σε ταξιδέψουν στον χρόνο και θα σου χαρίσουν μια νότα vintage glam.

Το RIEN θέλει να κάνει την κάθε γυναίκα να νιώσει ξεχωριστή και να έχει στην συλλογή της χειροποίητα κομμάτια, που δεν φεύγουν από την μόδα, αλλά μπορούν να ανακυκλωθούν και να μετατραπούν σε ολοκαίνουργια fashion pieces.

Ανακάλυψε περισσότερα για το παραμυθένιο brand, με μια επίσκεψη στα 2 καταστήματα του RIEN. Το atelier στο κέντρο της Αθήνας και η boutique στην καρδιά της Μυκόνου.

Facebook RIEN by Penny Vomva

Read Next

24 Σεπ 2024

Majestæt: Η Μαρία Σταύρου μας συστήνει το νέο power suit της σύγχρονης γυναίκας

Το brand Majestæt ακολουθεί τη γυναίκα του σήμερα και τις ανάγκες της με μία εκδοχή της κομψότητας που πάλλεται στους ρυθμούς του σύγχρονου lifestyle.

25 Αυγ 2024

Sun Φλερτ: Η Σοφία Καραγιάννη βρήκε στο φλερτ την κινητήριο δυναμη να δημιουργήσει το δικό της brand

Το Sun Φλερτ με την υψηλών προδιαγραφών αισθητική έρχεται με ορμή για να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθηναϊκά brands.

Περισσότερα από

Made in Greece

24 Αυγ 2024

PRIGIPO: Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου έβαλε με τα κοσμήματά της το ρήμα "Πριγκιπώ" στα χείλη όλων μας

Το brand κοσμημάτων PRIGIPO έχει δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά στη λόκαλ σκηνή αργυροχρυσοχόων που ξεπέρασε τα σύνορα του αθηναϊκού εμπορικού τριγώνου.

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.