Σε πλάσματα βγαλμένα από παραμύθι μεταμόρφωσε η Μαίρη Κατράντζου τα μοντέλα που παρουσίασαν τη νέα κολεξιόν Φθινόπωρο 2019 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Σύμφωνα με αφιέρωμα της Vogue στην Ελληνίδα σχεδιάστρια, η συλλογή της περιλάμβανε τέσσερις θεματικές, όλες γύρω από τη φύση: γη, αέρας, φωτιά και νερό, με πολύχρωμα πλουμιστά φορέματα και άλλα, πιο γήινα, αλλά εξίσου στολισμένα. Την ίδια κατεύθυνση ακολούθησε και στο hair styling των μοντέλων: Για τα χτενίσματα συνεργάστηκε με τον στιλίστα Anthony Turner και τον κολορίστα Josh Wood δημιουργώντας χειροποίητες πολύχρωμες τρέσες, σε αρμονία με τα ρούχα.

Οι ombré τούφες των μοντέλων του σόου παρέπεμπαν στα 90s και οι αποχρώσεις τους κυμαίνονταν από ρομαντικούς τόνους όπως ροζ παστέλ έως έντονους όπως μοβ και κόκκινο, αλλά και πιο γήινες επιλογές όπως το πράσινο της χλόης και το κίτρινο του ήλιου.

Η φετινή μόδα κάνει ένα ακόμα στιλιστικό άλμα από τα 90s στο 2019, λοιπόν. Γεμάτο χρώμα, φαντασία, αιώνια νεότητα. Και αν η πρόσκληση στο πάρτι προέρχεται από μια Ελληνίδα δημιουργό που διαπρέπει στο Λονδίνο, τόσο το καλύτερο.

Δείτε τις προτάσεις hair styling από το σόου της Μαίρης Κατράντζου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσίαση της κολεξιόν της Μαίρης Καντράντζου Φθινόπωρο 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

κεντρική φωτό: @marykatrantzou

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS