Στις εταιρείες που αξιοποιούν καλύτερα το ηλεκτρονικό επιχειρείν κατατάσσεται το KOOLFLY αποσπώντας το Gold βραβείο για την κατηγορία Διεθνοποιημένη Επιχείρηση και το Silver βραβείο για την κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα - Προϊόντα στα Lighthouse E-volution Awards 2017.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το KOOLFLY διακρίθηκε με Gold βραβείο στην κατηγορία Διεθνοποιημένη Επιχείρηση. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναγνώριση και διάκριση, καθώς το KOOLFLY έχει καταφέρει να διεισδύσει σε 60 χώρες παγκοσμίως, ενώ ένα σημαντικό ποσοστό του συνολικού τζίρου προέρχεται πλέον από το εξωτερικό.

Απέσπασε επίσης το Silver βραβείο για την κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα, καθώς φιλοξενεί πάνω από 180 brands με καθημερινές νέες αφίξεις, συμπεριλαμβάνοντας μερικά από τα μεγαλύτερα διεθνή fashion brands όπως LACOSTE, VANS, UGG, Nautica, REPLAY, Superdry, Adidas, Nike και πολλά ακόμα.

Το KOOLFLY, το μεγαλύτερο ελληνικό fashion e-shop, φιλοξενεί τα σημαντικότερα επώνυμα brands, επιδιώκοντας να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών του. Καθημερινά η ομάδα των συντακτών μόδας καταθέτει τις δικές της προτάσεις και αποκαλύπτει τις τάσεις της μόδας. Ο συνδυασμός ενδιαφέροντος περιεχομένου και online αγορών είναι η βασική ειδοποιός διαφορά του ΚΟΟLFLY από οποιοδήποτε άλλο fashion e-shop.

Η CEO του KOOLFLY, Νάντια Νικητέα Θεοχαράκη, δήλωσε στην τελετή απονομής:

«Ευχαριστούμε την επιτροπή για αυτή την αναγνώριση στο KOOLFLY, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω εγώ τους ανθρώπους του KOOLFLY γιατί αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, καθώς δίνουν τον χρόνο τους και πάνω απ’ όλα την ψυχή τους, γι’ αυτό κι έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

TAGS