ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η τρίπτυχη δυναμική της φύσης στη νέα συλλογή της Νidodileda

Σηματοδοτεί τα τρία στάδια της αρχέγονης γυναικείας φύσης κι εκφράζει την ολότητα που επέρχεται με την απόλυτη ισορροπία του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος.

Η τρίπτυχη δυναμική της φύσης στη νέα συλλογή της Νidodileda

«Triquetra∙ (noun)

To σύμβολο της πηγαίας ένωσης των τριών με ισότητα, η ένωση της τρίπτυχης δυναμικής που ενσαρκώνεται σε κάθε κομμάτι της φύσης κι εκφράζει την ολότητα».

Φιλοσοφία

Η νέα χειμερινή μας collection εμπνέεται από το σύμβολο της Triquetra κι ανοίγει μια νέα εποχή στο σύμπαν της Νidodileda, αντιπροσωπεύοντας τα θεμελιώδη τρία στοιχεία αυτής της συλλογής, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας που γεφυρώνουν τη διαφορά του χρόνου. Σηματοδοτεί τα τρία στάδια της αρχέγονης γυναικείας φύσης κι εκφράζει την ολότητα που επέρχεται με την απόλυτη ισορροπία του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος. Παράλληλα, στον πιο στενό για εμάς συμβολισμό του, είναι η στιγμή που μέσα από την συλλογή Triquetra ‘’ενσαρκώνεται’’ η έννοια της τριαδικής αδελφότητας, όπως συναντάται στην οικογένεια της Nidodileda. Τρεις αδελφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες, καθεμία κομμάτι της άλλης ενώνουν, μέσω της δημιουργίας, τις εμπνεύσεις τους, τη Nidodileda, την Athleisure και τη Nido Ηome συλλογή.

Η τρίπτυχη δυναμική της φύσης στη νέα συλλογή της Νidodileda

Έκφραση

Η υπέρτατη έκφραση της ένωσης της τριαδικής δυναμικής εμφανίζεται πρωταρχικά στην παρουσίαση της συλλογής. Τρία μοντέλα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά το καθένα, εμφανίζονται μπροστά από πέντε διαφορετικά φόντα-καμβάδες, συνθέτοντας «πίνακες», με χρώματα και υφές που σε καθηλώνουν. Η ολοκλήρωση επέρχεται με την καμπάνια της συλλογής. 15 ξεχωριστές προσωπικότητες*, των οποίων το έργο μας εμπνέει, εκφράζουν ελεύθερα την αλήθεια τους μπροστά στον φακό. Περπατώντας στο μονοπάτι της ζωής και διανύοντας τη δεκαετία που τους εκπροσωπεί (των 20, 30, 40, 50 και 60), μας εξιστορούν τη δική τους φιλοσοφία για την ένωση και την έκφραση της διαφορετικότητας, με μια ματιά, μια κίνηση, ένα χαμόγελο. Μέσα σε εκείνους βλέπουμε κομμάτια μας, συνδέουμε το παρελθόν μας, συναντούμε το παρόν, οραματιζόμαστε το μέλλον μας, καλώντας το κοινό να ταυτιστεί, να αφεθεί σε οτιδήποτε το ορίζει.

Αισθητική

Η συλλογή Triquetra ΑW21, ακολουθώντας το μονοπάτι της vintage-ρετρό αισθητικής του brand, χρωματίζει τον φετινό χειμώνα ταξιδεύοντάς μας στη δεκαετία των 70s με ένα twist αναγεννησιακό και σκιαγραφεί τη δική μας θέαση της θηλυκότητας και της επανάστασης σε ό,τι θεωρείται συμβατικό. Απαλό βελούδο κι έντονα baroque prints παραπέμπουν στον δυναμισμό και την ευθραυστότητα. Η επιτομή των mini και midi φορεμάτων, πουκάμισα με λεπτομέρειες στα μανίκια, παντελόνια καμπάνες και πανωφόρια που φέρουν πιστά τον τίτλο του «wardrobe treasure» του brand μας. Αιθέρια υφάσματα, ζεστό wool, vegan leather, σαγηνευτικό βελούδο, κεντημένες πλέξεις, δαντέλα που σε ταξιδεύει. Πολυχρηστικότητα και συνδυασμοί που δένουν τα κομμάτια μεταξύ τους, ενώ αναδεικνύουν τη νέα προσθήκη στο κόσμο της Nidodileda, την Athleisure Collection.

Η Athleisure (Athletic +Pleasure) συλλογή περιλαμβάνει casual ρούχα, που μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας ακόμη και στο γυμναστήριο. Πλαισιώνουν τη ντουλάπα της σύγχρονης γυναίκας και αναδεικνύουν το καθημερινό της style με ιδιαίτερο τρόπο. Με την ταυτότητα της Nidodileda να παραμένει ολάκερη, η Athleisure σειρά αποτελείται από ρούχα σε απλές γραμμές και χρώματα με το leopard print και την υφή jacquard να πρωταγωνιστούν.

Το σωστό πάντρεμα των μοναδικών κομματιών της συλλογής γίνεται με τα πιο statement αξεσουάρ. Χειροποίητες δερμάτινες ζώνες με μεταλλικά στοιχεία, το key piece Pocket Belt και καπέλα, δίνουν την τελευταία πινελιά σε όλο το σύνολο, ντύνουν ένα plain look κι απογειώνουν κάθε επιλογή.

NIDODILEDA Creative Store

Μαζί με τα παραπάνω, η Τriquetra αποτελεί ορόσημο για εμας καθώς εγκαινιάζει με την τοποθέτησή της, το επερχόμενο πρώτο μας φυσικό κατάστημα, το πρώτο NIDODILEDA Creative Store, το οποίο θα στεγάζει εκτός από τη Nidodileda και ΝIDO συλλογή μας, και το Νido Home. Σαν φωλιά στην οποία αγκαλιάζεται κάθε κομμάτι του brand, το showroom, τα γραφεία, το bridal τμήμα και οι αποθήκες μας. Το NIDODILEDA creative store ανοίγει τις πόρτες και τον κόσμο του ολόκληρο σε λίγες ημέρες στην Κηφισιά και σας περιμένει να το ανακαλύψετε…

* Οι 15 αυτές μοναδικές προσωπικότητες που ενώνονται κάτω από την Triquetra και το όραμα «Diversity in Unity» είναι: Έλλη Τσιτσιπά-Μπαλαρίνα, Μαρίζα Ρίζου-Τραγουδίστρια, Νάντια Κοντογεώργη-Ηθοποιός /Παρουσιάστρια ,Κατερίνα Λέχου-Ηθοποιός, Γιώτα Κατσανδρή-Συνταξιούχος, Ηλίας Αβασκαντήρας-Μοντέλο, Ελένη Αιβαλή-Φωτογράφος, Κατερίνα Ντούσκα-Τραγουδίστρια, Όλγα Κυπριώτου-Μοντέλο, Nadine Anzawi-Vintage Seller, Παυλίνα Βουλγαράκη-Τραγουδίστρια, Λεμονιά Παγωνάκη-Instagram Persona, Στέλλα Καπεζάνου-Ζωγράφος, Βαλέρια Xραμπάνη-Stylist.Τέλος οι αδελφές Τόνια Μητρούδη-Δημιουργός της Nidodileda, Νάντια Μητρούδη-Συνεργάτης και Συνδημιουργός της Athleisure, Φαίη Μητρούδη-Αρχιτέκτονας και Σχεδιάστρια του Nido Home.

nidodileda.com

Facebook

Instagram

Instagram NIDO by Νidodileda

Pinterest

YouTube


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.