Τη Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, το Ioanna Kourbela Designer brand, διοργάνωσε στην καρδιά της Αθήνας σε ένα σημείο ορόσημο για την πόλη, ένα μοναδικό fashion event της συλλογής Ioanna Kourbela Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-19 με τίτλο «Arch Echoes».

Σε ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια του κέντρου, το City Link, το οποίο αποτελεί το μοναδικό διατηρητέο οικοδομικό τετράγωνο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλογής. Η Στοά Σπυρομήλιου και η Στοά Βυζαντίου, μεταμορφώθηκαν σε ένα καθηλωτικό σκηνικό μεσαιωνικής επιρροής, για να υποδεχτούν τις μοναδικές δημιουργίες της ελληνίδας σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα.

To WomanTOC ήταν εκεί

 

Η Jeanne D’Arc γίνεται η έμπνευση για αυτή τη συλλογή θηλυκής δύναμης. Αφιερωμένη στη γυναίκα που οδηγήθηκε από τις εσωτερικές της φωνές, για μια προσωπική αλλά και πανανθρώπινη υπέρβαση, η συλλογή δημιουργεί μια σύγχρονη «πανοπλία», φτιαγμένη από νήματα, δέρμα, χειροποίητα κεντήματα και μεταλλικές λεπτομέρειες. Μια συλλογή που αναμφίβολα αναδεικνύει τη θηλυκότητα και αποτελεί ένα ταξίδι έμπνευσης.

 

 

 

 

TAGS