Μετά την επιτυχία και τη μεγάλη αγάπη με την οποία αγκάλιασε ο κόσμος τη σειρά Ippolito loves Geppettο, ήρθε η ώρα για την τρίτη συλλογή. Η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου και το brand της Ippolito λανσάρουν για άλλη μια φορά δερμάτινα λουράκια για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Η αφορμή για την πρώτη συλλογή ήταν ο ίδιος ο Geppetto, ο σκύλος της σχεδιάστριας, για τη θεραπεία του οποίου από τη νόσο Καλαζάρ διατέθηκαν τα έσοδα των πωλήσεων, αλλά και στη συνέχεια υπέρ πολλών άλλων τετράποδων φίλων του brand που έπασχαν από την ίδια νόσο.

Φέτος η Παυλίνα μας παρουσιάζει τα πιο όμορφα λουράκια στα πιο γλυκά χρώματα: μύρτιλο, βιολέτα, πασχαλιά, sugar icing, φυστίκι και μπανάνα δανείζουν τα χρώματα τους σε υπέροχα περιλαίμια από εξαιρετικής ποιότητας ιταλικό δέρμα. Διατίθενται σε τρία μεγέθη: για μικρά σκυλάκια έως 3kg - 10kg (27cm - 37cm x 1,5xm, μπορούν να φορεθούν και στο χέρι σα βραχιόλι), για μεσαία 10kg - 25kg (35cm x 49cm x 2cm) και για μεγάλα σκυλάκια 25kg - 40kg (39cm x 60cm x 3cm).

Και αυτή τη φορά τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της θεραπείας των αγαπημένων μας συντρόφων από το Καλαζάρ, και πρώτα από όλα του Geppetto, ο οποίος διεγνώσθη για ακόμη μια φορά με το μικρόβιο και θέλουμε να γίνει γρήγορα καλά.

Τα λουράκια στοιχίζουν 20 ευρώ-ανεξαιρέτως χρώματος και μεγέθους- και θα τα βρει κανείς στο ippolito showroom, Βουλής 38, Σύνταγμα, καθώς και διαδικτυακά

 

TAGS