Ως fashion editor και γυναίκα που αγαπά τη μόδα, πάντα με ενθουσιάζει να παρακολουθώ τις νέες συλλογές, να ξεχωρίζω τα πιο κομψά κομμάτια και εκείνα που θα προτείνω σε εσάς. Βέβαια,  υπάρχει κάτι που μπορείς να με ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο και είναι όταν ανακαλύπτω όλα όσα θα χρειαστώ την εποχή που έρχεται σε μία και μοναδική συλλογή. Εάν μάλιστα το fashion brand έχει και ελληνική υπογραφή, τότε τα νέα είναι ακόμα καλύτερα.

Ακριβώς αυτό συνέβη με τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας υποδημάτων με πορεία που ξεκινά από το 1969, την Tsakiris Mallas αλλά και τη νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, το μοντέλο ποζάρει με φόντο το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού, φορώντας τα παπούτσια που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά το προσεγμένο στιλ, την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Παπούτσια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε all-day εμφανίσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες και σχέδια σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που συνδυάζουν κομψότητα και διαχρονικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS