0
SHARES

-Πες μας την ιστορία σου

Γεννήθηκα στην Αθήνα και προέρχομαι από οικογένεια με μεγάλη παράδοση στον κλάδο της αισθητικής για πάνω από 30 χρόνια. Η μεγάλη μου αγάπη και το ταλέντο μου είναι στο μακιγιάζ με το οποίο ήδη από τα 18 μου χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά. Μετά το σχολείο, σπούδασα στο Τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο AΤΕΙ Αθηνών. Μετά συνέχισα τις σπουδές μου στο μακιγιάζ στο Μιλάνο και παρακολούθησα σεμινάρια με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου μου συνεχίζοντας την επιμόρφωσή μου, κάτι που θα συνεχίζω για πάντα να κάνω. Τον Ιανουάριο του 2012 εξέδωσα το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο «Η Μαγεία Του Μακιγιάζ» και θέμα το αισθητικό μακιγιάζ. Τον Οκτώβριο του 2015 μου έγινε η πολύ τιμητική πρόταση να συνδράμω στη συγγραφή του εκπαιδευτικού βιβλίου αισθητικής-μακιγιάζ των ΕΠΑΛ και μάλιστα σε αυτό το βιβλίο έχω αναλάβει, μεταξύ άλλων, και το αγαπημένο μου κεφάλαιο, που περιλαμβάνει το νυφικό μακιγιάζ, στο οποίο εξειδικεύομαι και είναι κάτι, που υπηρετώ εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Στο εξώφυλλο του παρόντος βιβλίου μάλιστα επιλέχτηκε δουλειά μου από φωτογράφιση που είχε γίνει για τις ανάγκες του δικού μου του πρωτότυπου με την Αντωνία Καλλιμούκου. Τον Οκτώβριο του 2015 πήρα τη σκυτάλη από την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου καλλυντικών και συνέχισα με τη δική μου επωνυμία K8beauty Care με πολυκατάστημα καλλυντικών στην Αργυρούπολη με χονδρικό και λιανικό εμπόριο. Τον Ιανουάριο του 2017 δημιούργησα το δικό μου brand επαγγελματικών καλλυντικών ‘’Nutri Skin’’. Μετά από πολλές μελέτες και έρευνες, τον Απρίλιο του 2018 και για γούρι ακριβώς τη μέρα των γενεθλίων μου λανσάραμε τα τρία Μonoi Οil by Nutri Skin που θα πούμε στη συνέχεια. Εκτός από το αντικείμενό μου (αισθητική/κοσμετολογία/μακιγιάζ) ασχολούμαι ενεργά κατά καιρούς και με τις υπόλοιπες οικογενειακές επιχειρήσεις όπως είναι ο πρότυπος παιδότοπος με θέμα τη διατροφή η Τροφούπολη, ‘’παιδάκι’’ της αδερφής μου Σοφίας και το Nutri bar χυμοποιείο/καφέ που ανοίξαμε από τον Οκτώβρη στη Γλυφάδα. Τέλος, διατηρώ ένα blog με την αδερφή μου και την κολλητή μου το www.soulares.gr για τις γυναίκες που είναι σουλάρες δηλαδή ψυχάρες. Γενικά μπορείς να με πεις workaholic. Πάντως με ό,τι καταπιάνομαι, πάντα ψάχνω τη δημιουργία.

«Τον Οκτώβριο του 2015 πήρα τη σκυτάλη από την οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου καλλυντικών και συνέχισα με τη δική μου επωνυμία K8beauty Care με πολυκατάστημα καλλυντικών στην Αργυρούπολη με χονδρικό και λιανικό εμπόριο» λέει η make up artist Κατερίνα Κύργιου.

-Πόσο εύκολο είναι να ανταγωνιστείτε τα μεγάλα διεθνή brands του χώρου;

Καθόλου εύκολο αλλά δεν είναι στα πλαίσια του ανταγωνισμού μας. Γενικά δε στοχεύουμε στο μεγάλο κομμάτι της πίτας του εμπορίου καλλυντικών. Αυτό που προέχει για εμάς και μας ενδιαφέρει κατά κόρον είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες που έχουν λατρέψει το προϊόν μας, έχουν βοηθηθεί από αυτό και φυσικά το προτείνουν στον περίγυρό τους. Το να καταφέρεις να κάνεις τον πελάτη προωθητή σου είναι νομίζω το πιο δύσκολο και αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε βάλει. Πιστεύουμε ακράδαντα στη διαφήμιση mouth to mouth και σε αυτήν στοχεύουμε. Ανταγωνιστής μας είναι η καλύτερη εκδοχή του κάθε προϊόντος μας.

«Το να καταφέρεις να κάνεις τον πελάτη προωθητή σου είναι νομίζω το πιο δύσκολο και αυτό είναι το στοίχημα που έχουμε βάλει. Πιστεύουμε ακράδαντα στη διαφήμιση mouth to mouth και σε αυτήν στοχεύουμε».

-Ποια είναι η φιλοσοφία των καλλυντικών σας;

Η φιλοσοφία μας είναι αποτελεσματικά προϊόντα που κάνουν αυτό που υπόσχονται. Λόγω της δραστικής τους σύνθεσης αλλά και της εξειδίκευσης στο κάθε πρόβλημα-αίτημα κάθε πελάτη μας, θεωρούμε απαραίτητη την επιλογή τους από επαγγελματία (αισθητικό, φαρμακοποιό, δερματολόγο) που θα βοηθήσουν σε αυτή. Και εγώ και η μητέρα μου αλλά και οι συνεργάτες μας ενημερωνόμαστε τακτικά σε παγκόσμια συνέδρια κοσμετολογίας για ό,τι πιο νέο και δραστικό κυκλοφορεί και το εντάσσουμε στα προϊόντα μας στη μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση ώστε να είναι πολύ αποτελεσματικό. Γιατί ακόμα κι αν έχεις ένα συστατικό που κάνει δουλειά αλλά προσθέσεις ελάχιστο λόγω κόστους τότε δε θα σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και δραστικότητα των συστατικών μας και αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος και μας τιμά με την απόλυτη αφοσίωση και την εμπιστοσύνη του.

«Όλη η μαγεία του γνήσιου monoi oil της Ταϊτής σε ένα ευεργετικό ξηρό λάδι με πλούσια σύνθεση από Macadamia oil, Jojoba oil, Argan oil, Almond oil & Vitamin E».

-Πες μου για τα λάδια monoi.

Πρόκειται για ξηρό λάδι για την ενυδάτωση των μαλλιών και του σώματος. Όλη η μαγεία του γνήσιου monoi oil της Ταϊτής σε ένα ευεργετικό ξηρό λάδι με πλούσια σύνθεση από Macadamia oil, Jojoba oil, Argan oil, Almond oil & Vitamin E. Με τελείως φυσική σύνθεση (99% φυσικά συστατικά και 1%άρωμα) χωρίς parabens, συντηρητικά και χρώματα και στα 100ml που μπορεί να ταξιδέψει μαζί μας και με αεροπλάνο. Είναι το μοναδικό monoi oil της αγοράς που χάρη στην εξειδικευμένη του σύνθεση δεν τίκτεται, δε γίνεται δηλαδή βουτυρένιο (κάτω από 24 βαθμούς Κελσίου) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελαιώδη μορφή όλο τον χρόνο. Είναι λάδι πολλαπλών χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατικό λάδι μαλλιών σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο, για πειθαρχία- styling σε στεγνά μαλλιά. Σα μάσκα μαλλιών 20'-30’ πριν το λούσιμο, σα λάδι επωνυχίων (cuticle oil) και φυσικά σαν ενυδατικό λάδι σώματος σε στεγνή ή νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους. Σε 3 ξεχωριστά υπέροχα αρώματα που καλύπτουν όλα τα γούστα! (Infinity- Victory- Wisdom).  Το Infinity είναι το πιο καλοκαιρινό με βάση την καρύδα, το Victory το πιο τροπικό με βάση το μάνγκο και το Wisdom το πιο αισθησιακό με βάση το ρόδι.

«Είναι το μοναδικό monoi oil της αγοράς που χάρη στην εξειδικευμένη του σύνθεση δεν τίκτεται, δε γίνεται δηλαδή βουτυρένιο (κάτω από 24 βαθμούς Κελσίου) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ελαιώδη μορφή όλο τον χρόνο».

-Ποιο είναι το best seller προϊόν σας;

Αν εξαιρέσω τα monoi oil που ήδη έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, best seller σειρά είναι η κρυοθερμική αγωγή για αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα-σύσφιξη με την ονομασία Nicole Senier που σε μόλις δύο εβδομάδες έχουμε ορατά αποτελέσματα. Και αυτή η σειρά είναι αποκλειστική παραγωγή της εταιρείας μας.

-Πόσο εύκολο είναι το made in Greece σήμερα;

Δε θα έλεγα ότι είναι εύκολο ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται επισταμένη έρευνα αγοράς για την καταγραφή των συγκεκριμένων αναγκών και την επιλογή του κατάλληλου target group, επιλογή των ιδανικών πρώτων υλών, ειδών συσκευασίας, συνεργατών και μελέτη κόστους. Στη συνέχεια απαιτείται μεγάλη προσπάθεια διαφημιστικής προώθησης. Στο σημείο αυτό είναι και το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας μας. Έχοντας δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με την πελατεία μας είμαστε σε θέση να της προτείνουμε νέα προϊόντα, καινοτόμα, δραστικά και σε προσιτή πάντα τιμή.

Facebook Make Up Artist Katerina Kyrgiou

«Είναι λάδι πολλαπλών χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατικό λάδι μαλλιών σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο, για πειθαρχία- styling σε στεγνά μαλλιά. Σα μάσκα μαλλιών 20'-30’ πριν το λούσιμο, σα λάδι επωνυχίων (cuticle oil) και φυσικά σαν ενυδατικό λάδι σώματος σε στεγνή ή νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους».
TAGS