Πιο συγκεκριμένα, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη έκδοση σε θέματα επενδύσεων του Benjamin Graham, THE INTELLIGENT INVESTOR, πραγματοποίησε μια σειρά επενδυτικών αναλύσεων για την Οικονομία της Ελλάδας με σκοπό την δημοσίευση στο περιοδικό TIME. 

Το TIME, ως γνωστόν, είναι το περιοδικό με την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στον πλανήτη το οποίο σαφέστατα επηρεάζει την παγκόσμια αγορά.  Με τον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή επενδυτικό προορισμό, πραγματοποιήθηκαν μία σειρά από συνεντεύξεις Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων των σημαντικότερων ελληνικών εταιρειών.  Το περιεχόμενο που προέκυψε από τις συνεντεύξεις και τις επενδυτικές αναλύσεις του “The Intelligent Investor” δημοσιεύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου στο περιοδικό TIME.  Μία από αυτές τις εταιρείες που προσέγγισαν ήταν η B & F. 

Η κα Σοφία Μπιθαρά - πρόεδρος του ομίλου – έδωσε μία εκτενή συνέντευξη για την πολυετή επιτυχημένη πορεία της BSB και του ομίλου γενικότερα.

Η κα Σοφία Μπιθαρά - πρόεδρος του ομίλου – έδωσε μία εκτενή συνέντευξη για την πολυετή επιτυχημένη πορεία της BSB και του ομίλου γενικότερα.  Επισυνάπτω το αφιέρωμα για την BSB, που ήταν μέρος του άρθρου του TIME, με τίτλο “GREECE Back on Track”.  Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον όμιλο μας να γνωστοποιήσετε μέσα από τα δικά σας μέσα αυτό το σπουδαίο γεγονός καθώς είναι πολύ τιμητικό να συγκαταλέγεται κανείς σε αρθρογραφία του TIME magazine.

«Αν θέλεις να πετύχεις το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη για αυτό που κάνεις, να μην το βλέπει σαν δουλειά» λέει η κα Μπιθαρά μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Όσο περίεργο κι αν ακούγεται η κρίση ανάγκασε τις ελληνικές εταιρίες να επαναπροσδιοριστούν. Αυτό κάναμε κι εμείς». 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS