Η ενδυματολογική σχέση της Μπιγιονσέ με τον Έλληνα σχεδιαστή Βρεττό Βρεττάκου είναι πλέον γνωστή σε όλο τον κόσμο, αφού η διάσημη τραγουδίστρια έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες τόσο για τις ανάγκες κάποιας ζωντανής της εμφάνισης, όσο και για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφησης. 

Τώρα που η σούπερ σταρ της R'n'B μουσικής σκηνής έγινε κούκλα, το ρούχο που φοράει ακόμα και σε αυτή την εκδοχή της ως παιχνίδι είναι παρμένο από μία παλαιότερη εμφάνιση της το 2018, τότε που η Μπιγιονσέ τραγούδισε ζωντανά στο Σικάγο μέσα σε ένα καφέ κορμάκι του Βρεττού Βρεττάκου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι φτιαγμένο από 500.000 κρύσταλλα της εταιρίας Swarovski και ήταν στολισμένο με 2.000 κρυστάλλινα κρόσσια φτιαγμένα από λεπτό καθρέφτη. Η Μπιγιονσέ είχε συνδυάσει το κορμάκι με εντυπωσιακές, ψηλές και αντίστοιχα λαμπερές μπότες από τον επίσης Έλληνα σχεδιαστή, Τσακίρη Μαλλά.

Ο ίδιος ο Βρεττός Βρεττάκος ανέβασε την είδηση στο προσωπικό του προφίλ στο ίνσταγκραμ σχολιάζοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Όταν οι θρύλοι γίνονται κούκλες» («When the legends ara dolls»).

O σχεδιάστης έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τη συνεργασία του με τη Μπιγιονσέ, λέγοντας ότι στην αρχή ο στιλίστας της τον αναζητούσε και δεν μπορούσε να τον βρει. Όταν το έμαθε εκείνος έπαθε σοκ και έκανε ό,τι μπορούσε ώστε τα ρούχα που ζητούσε να φτάσουν άμεσα στα χέρια της.

Δείτε τις δύο αναρτήσεις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O Bρεττός Βρεττάκος μιλάει για τη συνεργασία του με τη Μπιγιονσέ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS