Τελείως ξαφνικά έσκασε στην εγχώρια σόουμπιζ η είδηση πως η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο τον επί χρόνια σύντροφο της.

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια η πολιτικός μέσα από την προσωπική σελίδα της στο Instagram, αφού κανείς δεν είχε ιδέα όχι μόνο για τον επικείμενο γάμο, αλλά και για το γεγονός ότι η Έλενα Ράπτη διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό. 

Στην εικόνα που ανέβηκε στο Instagram την βλέπουμε μαζί με τον συζυγό της να φεύγουν, πιασμένοι χέρι-χέρι, από το μοναστήρι στο οποίο πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, με την εντυπωσιακή πλάτη και το πέπλο του δαντελένιου νυφικού της να ξεχωρίζει στην φωτογραφία. 

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για μία δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία ανέβασε την ίδια ακριβώς φωτογραφία ευχαριστώντας την Έλενα Ράπτη για την επιλογή της. 

«Η αγάπη βρέθηκε στην απλότητα και τη διακριτικότητα. Η αγαπημένη, Ελληνίδα πολιτικός Έλενα Ράπτη κράτησε αυτή την ξεχωριστή ημέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέσα σε ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Celia Krithariotι διέσχισε τον διάδρομο του μικρού μοναστηριού, περιτριγυρισμένη μόνο από άτομα της στενής της οικογένειας. Ας είναι η δυνατή αγάπη και η πίστη σύμμαχοι τους για την υπόλοιπη ζωή τους».

Δες την ανάρτηση της Σίλιας Κριθαριώτη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Ιnstagram 

TAGS