0
SHARES

Για αρκετές νύφες, η μέρα του γάμου τους ξεκινά ως ένα υπέροχο ταξίδι και λίγο πριν το τέλος γίνεται ένας αγώνας δρόμου με άγχος, στρες και πολλά απρόοπτα.

Και μπορεί η ουσία να βρίσκεται στο μυστήριο και την ένωση των δυο εις σάρκαν μια, όμως η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε κάθε γάμο είναι η νύφη η οποία πρέπει να είναι χαλαρή και λαμπερή και να απολαύσει αυτή τη σημαντική ημέρα όπου όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω της.

Οι πολλές διαφορετικές απόψεις (μαμά, πεθερά, φίλες) σε συνδυασμό με την επιλογή λάθος «επαγγελματιών» ενδέχεται να αποδειχτούν μοιραίες για το τελικό αποτέλεσμα. Και επειδή σε αυτή την περίπτωση ισχύει απόλυτα η φράση «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει», το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε μια ομάδα ειδικών που θα σταθούν δίπλα σας και θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα σε όλη αυτή τη διαδικασία, σφραγίζοντας το άψογο τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή την head to toe.

Η head to toe δεν είναι απλά μια ομάδα που υπόσχεται να κάνει το ταξίδι από το «δέχομαι» μέχρι την ημέρα του γάμου σας μια αξέχαστη και εποικοδομητική εμπειρία. Είναι μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων που επικεντρώνεται σε εσάς, τις πρωταγωνίστριες της γαμήλιας τελετής, και υπόσχεται να σας κάνει να ακτινοβολείτε από την κορυφή ως τα νύχια, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σας μέσα στο υπέροχο νυφικό σας.

Διαβάστε παρακάτω τι μας είπε η Νόρα Αποστόλου, επικεφαλής της ομάδας:

 

Νόρα Αποστόλου, επικεφαλής head to toe

Τι είναι η head to toe;

Η head to toe είναι μια φρέσκια ομάδα, που ιδρύθηκε για να προσφέρει premium νυφικές υπηρεσίες, με κύριο στόχο να αναδείξει την ομορφότερη πλευρά κάθε νύφης. Αναλαμβάνουμε τη συνολική επιμέλεια της εικόνας της νύφης, όπως και των κοντινών της προσώπων, από την επιλογή του “this is the oneνυφικού μέχρι τη διατροφή. Από την αρχή, είμαστε κοντά της για να κάνουμε την προετοιμασία της όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ξεκούραστη γίνεται.

 

Η ομάδα της head to toe

Ποια είναι τα πιο σημαντικά λάθη που κάνει μια νύφη σε αυτή τη φάση;

Η περίοδος της προετοιμασίας, είθισται να είναι για τις μέλλουσες νύφες, πέραν από γλυκιά και ιδιαίτερα στρεσογόνα. Η αναζήτηση ανθρώπων που θα εμπιστευτεί την ημέρα του γάμου της είναι μια αρκετά χρονοβόρα πρόκληση. Επιπλέον, οι νύφες είναι επιρρεπείς στο να επηρεάζονται από συγγενείς, φίλες και κοντινά πρόσωπα, καταλήγοντας σε επιλογές που δεν είναι απαραίτητα της αρεσκείας τους. Τέλος στην προσπάθειά τους να ξεχωρίσουν, ενδίδουν πολλές φορές σε υπερβολές, οι οποίες τελικώς δεν καταλήγουν στο αποτέλεσμα που είχαν φανταστεί.

Πώς μπορεί να αποφύγει αυτά τα μοιραία λάθη;

Ενώ η προσέγγιση της νύφης και η γνώμη των πολύ κοντινών και συγγενικών της προσώπων έχουν σημαντικό ρόλο, πιστεύουμε πως μια αποστασιοποιημένη ματιά ενός επαγγελματία είναι ουσιαστική προκειμένου να αποφευχθούν μοιραία λάθη.

Συστηθείτε μας ως ομάδα και πείτε μας πώς συμβάλλει ο καθένας σας για να δημιουργηθεί το συνολικό αποτέλεσμα από... την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου. Το χτένισμα μπορεί να φαντάζει μια σχετικά απλή υπόθεση, αλλά εγκυμονεί πολλές παγίδες. Ο Τέλης είναι υπεύθυνος για να αποφευχθούν τυχόν υπερβολές. Η Μαρία είναι η makeup artist της ομάδας και καταφέρνει τα πιο φυσικά μακιγιάζ χωρίς γραμμάριο παραπανίσιου προϊόντος. Ο Ιάσωνας είναι ο στυλίστας και ασχολείται με τις λεπτομέρειες του νυφικού και τις τυχόν τροποποιήσεις, ενώ η Αλίκη ασχολείται με την επιμέλεια των Candy Bars. Εγώ διατηρώ τη συνολική στυλιστική επιμέλεια ούτως ώστε η τελική εικόνα όλων να είναι αψεγάδιαστη.

Η ομάδα της head to toe

Σε τι διαφοροποιείστε από τους wedding planners;

Σε αντίθεση με τις υπηρεσίες planning που επικεντρώνονται στην οργάνωση του γάμου καθώς και τη ροή της εκδήλωσης, εμείς είμαστε wedding stylists και ως εκ τούτου εστιάζουμε στην εικόνα της νύφης και των κοντινών της προσώπων. Στην ουσία, οι υπηρεσίες και οι συμβουλές μας συμβάλλουν στην μεγιστοποίηση της ξεγνοιασιάς και την ελαχιστοποίηση του άγχους της προετοιμασίας.

Επιγραμματικά, ποιες βασικές συμβουλές θα δίνατε σε μια αγχωμένη νύφη;

  • Να απολαύσει το ταξίδι της προετοιμασίας που της αξίζει.

  • Να μην αναλωθεί σε ανούσιες λεπτομέρειες τις οποίες μετά θα αναλογίζεται και θα μετανιώνει.

  • Να απευθυνθεί σε επαγγελματίες που θα σταθούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης της και θα της αφιερώσουν τη δέουσα προσοχή.

  • Να αποφύγει, με κάθε κόστος τις στυλιστικές υπερβολές.

  • Να παραμείνει ο εαυτός της και την ημέρα του γάμου.

Ανεξάρτητα από την προετοιμασία της νύφης δημιουργείτε και παραμυθένια candy bars.

Τα Candy Bars βρίσκουν τα τελευταία χρόνια αυξανόμενη απήχηση σε ένα εύρος ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Γάμους, βαφτίσεις, ακόμη και σε εταιρικές εκδηλώσεις. Το στοίχημα όμως είναι πώς ένα τραπέζι με γλυκά δεν θα καταλήξει να είναι μια αδιάφορη προσθήκη, αλλά θα αποτελέσει ένα στοιχείο με ουσιαστική αισθητική αξία στην εκδήλωση. Αυτό διασφαλίζεται μέσω του συνδυασμού των ποιοτικότερων πρώτων υλών της αγοράς και της ικανότητας των πιο δημιουργικών τεχνητών ζαχαροπλαστικής. Κάθε τραπέζι είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

 

 

Γιατί να σας επιλέξει μια μέλλουσα νύφη;

Για να αποφύγει το δίλημμα μεταξύ ατέρμονων αναζητήσεων και της επιλογής σωστών συνεργατών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να είναι σίγουρη μια νύφη, πως θα απολαύσει τη διαδικασία, συμβάλλουμε με κάθε τρόπο ώστε η προετοιμασία να κυλήσει με μηδενικό για εκείνη άγχος, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αρτιότητα του αισθητικού αποτελέσματος.

Η ομάδα επαγγελματιών #headtotoegr θα βρίσκεται στην Bridal Expo 2017 στις 14-15-16 Ιανουαρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και θα σας περιμένει να γνωριστείτε από κοντά.

Website: www.headtotoe.gr

Facebook: www.facebook.com/headtotoegr/

Instagram: instagram.com/headtotoegr/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/headtotoegr/

 

 

TAGS