Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα Δήμητρα Κολοτούρα έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με αυτό το brand που γεννήθηκε σαν ιδέα η ιδέα το καλοκαίρι του 2011. Οι δυο τους ποζάρουν ως μοντέλα για τη νέα κολεξιόν του Zeus + Δione στον φωτογραφικό φακό της ταλαντούχας Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Η νέα συλλογή του ελληνικού brand που ταξιδεύει το made in Greece ανά τον πλανήμε με τρομερή επιτυχία, στηρίζεται στο ίδιο «σύγχρονο φολκλόρ» ύφος που χαρακτηρίζει τη γυναίκα που θέλει να είναι πολίτης του κόσμου αποτίοντας φόρο τιμής στην ελληνικότητα. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, μια δυναμική, ταλαντούχα γυναίκα έχει αποδείξει ότι δεν συνδέεται η επιτυχία της με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο δικός της δρόμος είναι στις επιχειρήσεις και μάλιστα αυτές έχουν να κάνουν με την μόδα αλλά και με την ελληνική παράδοση. Ένα πάντρεμα που κατάφερε μέσα από το Zeus + Δione.

Κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα ανέβηκαν στον λογαριασμό της φωτογράφου αλλά και της εταιρείας ενώ μας υπόσχονται να δούμε σύντομα κι άλλα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, εντυπωσιάζει στον ρόλο του μοντέλου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Mareva captured by @olympiakrasagaki, wearing #zeusndione Ionia vest from our #Resort18 collection • Soon available on our website • stay tuned

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeus+Δione (@zeusndione) στις

 

Looking forward to Autumn with @zeusndione #greece #fashion #greekdesigners #design #love #photoshoot #zeusndione #handmake #fw17collection @marevagr @mimik_a

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki) στις

 

 

@marevagr with Ionia vest @zeusndione #greece #athens #zeusndione #portrait #fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki) στις

 

TAGS