Η Μαίρη Κατράντζου ζει και εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, ωστόσο, επιστρέφει συχνά στην Ελλάδα την οποία υπεραγαπά και προσπαθεί να τιμά με κάθε τρόπο.

Πρόσφατα πραγματοποίησε μία νέα συνεργασία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σχεδιάζοντας και δίνοντας αφιλοκερδώς κομψά αντικείμενα εμνευσμένα από την ελληνική παράδοση με σκοπό να προσφέρονται από την κυρία Σακελλαροπούλου ως δώρα στις επίσημες, εθιμοτυπικές συναντήσεις της.

Η 37χρονη σχεδιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από τη συνάντησή της με την κυρία Σακελλαροπούλου στο λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ:

«Η συνεργασία με τη Προεδρία της Δημοκρατίας είναι πολύ συγκινητική για μένα ως Ελληνίδα δημιουργός που ζει στο εξωτερικό. Είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη συνεργασία και μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι που να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και την κα Πρόεδρο επάξια. Το γεγονός ότι η κα Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους καθώς και η συμβολή της μέσω της πορείας της στην ανάδειξη των αρχών και των αξιών της σύγχρονης Ελλάδας, αποτέλεσε για μένα τεράστια έμπνευση».

Η σειρά δώρων της Μαίρης Κατράντζου για το συγεκκριμένο σκοπό περιλαμβάνει μεταξωτά φουλάρια και γραβάτες, η παραγωγή των οποίων θα γίνεται στο Σουφλί, ενώ τα prints είναι εμπνευσμένα κυρίως από το μινωικό πολιτισμό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS