Η Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων Εkaterini ταξιδεύει ξανά στη Μύκονο, στον πιο δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό της Ελλάδας, ανοίγοντας και πάλι το φιλόξενο και εκλεπτυσμένο κατάστημά της.

Διατηρώντας το Κυκλαδίτικο λευκό, το κατάστημα Ekaterini στην καρδιά της Μυκόνου λουσμένο από τον ελληνικό ήλιο, αποτελεί μια στάση «must» για τις επισκέπτριες του νησιού που θέλουν στυλ στις καλοκαιρινιές εμφανίσεις τους.

Στο κατάστημα ξεχωρίζουν τα κοσμήματα Εkaterini από τη συλλογή «Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016». Επί πλέον οι επισκέπτριες μπορούν να επιλέξουν και από μία μεγάλη γκάμα επιλεγμένων κοσμημάτων άλλων brands αλλά και αξεσουάρ-φετίχ (τσάντες, φουλάρια, tattoos, κλπ), που θα μεταμορφώσουν τις νησιωτικες εμφανίσεις τους.

Διατηρώντας το Κυκλαδίτικο λευκό, το κατάστημα Ekaterini στην καρδιά της Μυκόνου.

Λίγα λόγια για την εταιρεία και τη σχεδιάστρια:

Η Αικατερίνη Καντζίκη, είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την σειρά κοσμημάτων Ekaterini Jewellery Design, που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται στην Ελλάδα χειροποιήτα και κατά παραγγελία made to order.

Η πολύχρονη πορεία της στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, περιλαμβάνει την δημιουργία δυο καταστημάτων EKATERINI σε Αθήνα και Μύκονο, καθώς και το e-concept shop, www.ekaterini.gr. Αναζητώντας συνεχώς νέες πηγές δημιουργίας και εμπορικής ανάπτυξης, η Ekaterini είναι και αποκλειστική αντιπρόσωπος εταιριών στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών από το 2007 και ο Ολλανδικός Οίκος ρολογιών OOZOO, για την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Διεύθυνση: Ματογιάννη & Ενόπλων Δυνάμεων Μυκόνου. Tηλ. 22890 78876

Facebook Ekaterini Jewellery 

Site Ekaterini Jewellery

6 κοσμήματα Ekaterini που διαλέξαμε από το e-shop του site της

Grecian Chic Σκουλαρίκι, € 48,00
Evil Eye Δαχτυλίδι, € 65,00
Grecian Chic Βραχιόλι, € 60,00

 

Indian Dream Σκουλαρίκι, € 65,00
Παντατίφ Φτερό Μακραμέ, € 45,00
Industrial Design Κολιέ, € 78,00
TAGS