Το Yoleni's ξεκίνησε ως ένα portal με στόχο την προώθηση των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη και το 2013 ήταν ήδη το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen 2.000 και πλέον ελληνικών προϊόντων από 180 μικρούς Έλληνες παραγωγούς. 

Έχοντας κερδίσει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας το 2015, η ομάδα του Yoleni's δήλωνε ότι στα άμεσα σχέδιά της ήταν η δημιουργία δύο σημείων πώλησης στη Νέα Υόρκη που θα είναι διακοσμημένα με παραδοσιακό τρόπο και θα προσφέρουν προϊόντα και γρήγορο φαγητό με στόχο να τονιστεί η ελληνική παράδοση.

Τον περασμένο Μάιο, τα σχέδιά τους πραγματοποιήθηκαν, με το πρώτο franchise κατάστημα Yoleni's να ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, σε ιστορικό κτίριο του 1895 στο κέντρο της πόλης. 

 

Το κατάστημα σχεδιάστηκε με βάση το μοντέλο του καταστήματος Yoleni's στο Κολωνάκι. Εκτός από 800 και πλέον προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία δοκιμάσουν γευστικές προτάσεις όπως φρεσκοψημένες πίτες, δροσερές σαλάτες, σάντουιτς, φρεσκοστυμμένους χυμούς, ποικιλία καφέδων και Yogurt bar με αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 40 είδη αλλαντικών και τυριών που κόβονται επιτόπου τη στιγμή της παραγγελίας, καθώς και ανάμεσα σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και χειροποίητα έτοιμα γεύματα ελληνικής κουζίνας. 

Το Dinner Menu "Topos" προσφέρεται μετά τις 5 το απόγευμα και περιλαμβάνει τα πλέον αντιπροσωπευτικά πιάτα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, συνοδεία εκλεκτών ελληνικών κρασιών του ελληνικού αμπελώνα. Επιπλέον, σύντομα θα διοργανωθούν στο νέο κατάστημα, δραστριότητες που γνωρίζουν επιτυχία στο ελληνικό, όπως τα μαθήματα μαγειρικής και τα σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιόλαδου. 

 

 

TAGS