Η Ελλάδα ως χώρα, σε αντίθεση με τη Βρετανία, δεν έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή τζιν, γι’ αυτό είναι διπλή η τιμή όταν ένα τέτοιο εγχώριο οινοπνευματώδες ποτό διακρίνεται στη Γηραιά Αλβιόνα. Αυτό συνέβη με το Mataroa Gin, που προτείνεται από τη βρετανική Vogue ως πολυτελές δώρο για τα Χριστούγεννα του 2019.

Το Mataroa Mediterranean Dry Gin αντλεί την έμπνευσή του από τις xώρες της Μεσογείου, συλλέγει πολύτιμα συστατικά και δημιουργεί ένα μοναδικό μείγμα, αντάξιο της εκατονταετούς παράδοσης της Ποτοποιίας - Αποσταγματοποιίας Μελισσανίδη που το παράγει. Οι δοκιμές της μυστικής συνταγής διήρκησαν πάνω από 4 χρόνια, και το τελικό αποτέλεσμα κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς εραστές του ποτού.

Το ελληνικό Mataroa Gin προτείνεται από τη βρετανική Vogue ως πολυτελές δώρο για τα Χριστούγεννα του 2019.

Σήμερα, λίγους μόλις μήνες από το λανσάρισμά του, το Mataroa Mediterranean Dry Gin έχει εμπνεύσει κάποιους από τους καλύτερους bartenders στον κόσμο, οι οποίοι δημιούργησαν signature cocktails, με βάση την μοναδική του γεύση.

Με δεδομένο πως η Βρετανία είναι η γη που δημιούργησε το τζιν, η ανακοίνωση πως το Mataroa είναι μια από τις επιλογές της βρετανικής Vogue αποτελεί, εκτός από μεγάλη τιμή, και επιβεβαίωση πως η γεύση του Mataroa Mediterranean Dry Gin πραγματικά ξεχωρίζει.

Info

mataroagin.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS