Ένα πρωτοποριακό beachwear brand, αναδυόμενο από τον βυθό της θάλασσας, που δεσμεύεται σε μια 100% οικολογική προσέγγιση και ένα αειφόρο μέλλον. Το Νέω αποτυπώνει τις αξίες της eco friendly εποχής.

Με τη φιλοσοφία του brand να περιστρέφεται γύρω από την οικολογία, δεν θα μπορούσε αυτή να μην αποτυπωθεί και στον τρόπο κατασκευής τους. Όλα τα υλικά προέρχονται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, δημιουργούνται με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα ενώ η παραγωγή τους γίνεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ώστε να επιτευχθεί η βιώσιμη κατανάλωση.

Όλα τα υλικά προέρχονται από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, δημιουργούνται με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα ενώ η παραγωγή τους γίνεται σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, ώστε να επιτευχθεί η βιώσιμη κατανάλωση.

Έτσι, κάθε ΝέΩ μαγιό, κατασκευάζεται από ECONYL®, μια ίνα από επαναχρησιμοποιουμενο νάιλον που προκύπτει από υλικά όπως δίχτυα ψαρέματος, χαλιά και άλλα άχρηστα υλικά, τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν εκ νέου στην παραγωγή.

Η πρώτη συλλογή ΝέΩ αντλεί έμπνευση από το Νησί της Σερίφου. Αγαπημένο προορισμό και τόπο καταγωγής της δημιουργού. Το κάθε ΝέΩ σχέδιο αποτυπώνει παραλίες του νησιού με διαφορετικό μορφολογικό χαρακτήρα. Αμμώδη, βραχώδη, απρόσιτη ... 11 σχέδια σε 3 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές.

Χαρακτηριστικό της συλλογής είναι το Ocean Print. To ξεχωριστό μοτίβο των εντυπωσιακών ολόσωμων μαγιό και των sporty bikinis, θυμίζει το κύμα των ωκεανών λίγο πριν αυτό σκάσει στα άγρια βράχια.

Το Νέω απευθύνεται στην κάθε δραστήρια sea conscious γυναίκα, που μέσα από την καθημερινότητα θέλει να αναδεικνύει την έντονη προσωπικότητά της.

Η στιγμή που κάποιος βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας και επιπλέει, αγγίζοντας τη νοητή γραμμή που τη συνδέει με τον ουρανό. Η στιγμή που νιώθει την απόλυτη ολοκλήρωση και απελευθέρωση. Αυτή είναι η επιτομή του ΝέΩ.

Be Conscious, Be an Ocean Shaper , Be a NέΩ girl this summer!

#NeΩSwim @Neo.Swim

Φωτογραφίες καμπάνιας

Κοσμάς Κουμιανός

@kosmaskoumianos

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS