Τα χειροποίητα σανδάλια Elina Linardaki φαίνεται να χτύπησαν τη στιλιστική φλέβα των καιρών αφού έχουν καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις των shopping lists των πιο ενημέρωμένων fashionistas. Και όταν λέμε fashionistas δεν αναφερόμαστε μόνο στο εγχώριο κοινό που προτιμά τις δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας αλλά και το εκτός συνόρων επίσης που επιλέγει το σχέδιο των δετών Penny Lane να πρωτοστατεί στη νεοφόλκ φρενίτιδα.

Εμείς τα πρωτοαντικρύσαμε σε μία λίστα του Harper's Bazaar με τις πιο πολυεμφανιζόμενες δημιουργίες της μόδας του 2015. Μετά από μία μικρή έρευνα -δεν χρειάστηκε πολύ γιατί κυριολεκτικά είναι καλά κρυμμένα παντού- εντοπίσαμε τις χειροποίητες δημιουργίες που κατασκευάζονται στην Ελλάδα από τη σχεδιάστρια Ελίνα Λιναρδάκη σε εκατοντάδες posts στο Instagram, στο αγαπημένο μας διαδικτυακό e-shop shopbop.com, στο πολυσύχναστο etsy.com καθώς και στην Iαπωνική Vogue!

Τα σανδάλια Elina Linardaki στην Ιαπωνική Vogue.

Τα σανδάλια Elina Linardaki κατασκευάζονται με δέρματα εξαιρετικής ποιότητας, από ελληνικά χέρια, με γούστο, μεράκι, φαντασία και πολλή αγάπη. Η επεξεργασία του δέρματος, η παλαίωση, η κατεργασία, η διακόσμηση, όλες οι διαδικασίες γίνονται στο χέρι με ειδική τεχνική. Κάθε σχέδιο είναι μοναδικό. Δεν επαναλαμβάνεται ποτέ ακριβώς το ίδιο παρά μόνο παρόμοιο. Σύγχρονα χειροποίητα υποδήματα, διακοσμημένα με ημιπολύτιμες πέτρες, δαντέλες, και κρύσταλλα Swarovski πάνω στον παραδοσιακά επιτυχημένο και δημοφιλή αρχαιοελληνικό καμβά.

Δείτε τη συλλογή: 

Penny Lane, 169€, elinalinardaki.com
Castaway, 169€, elinalinardaki.com
Cecilia, 172€, elinalinardaki.com
Frida, 169€, elinalinardaki.com
Gladiator Huntre, 199€, elinalinardaki.com
Hula Hoop, 169€, elinalinardaki.com
Mint Mojitos, 169€, elinalinardaki.com

Μερικές από τις αγαπημένες social εμφανίσεις τους: 

 

TAGS