ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δύο αδέρφια εμπνεύστηκαν μαγιό που τους θυμίζουν τα καλοκαίρια τους στην Τήνο

Ο Παναγιώτης και η Μυρσίνη Χατζηγιαννέλλη υπογράφουν τα ελληνικά «μπανιερό», όπως τα έλεγε η γιαγιά τους, δοξάζοντας την πολυπόθητη ανεμελιά.

Δύο αδέρφια εμπνεύστηκαν μαγιό που τους θυμίζουν τα καλοκαίρια τους στην Τήνο

«Τα Bagnerò είναι σχεδιασμένα για γυναίκες που θέλουν να είναι δραστήριες, να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και παράλληλα να παραμένουν θηλυκές και ελκυστικές. Μας αρέσουν πολύ οι απλές γραμμές που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και τα φίνα καλοφτιαγμένα υφάσματα και αξεσουάρ. Έχουμε στηριχτεί σε αυτή τη βάση ενώ παράλληλα προσπαθήσαμε να είναι οι τιμές προσιτές. Είναι μάταιο στις εποχές που ζούμε να φτιάχνεις κάτι ακριβό που απευθύνεται σε πολύ μικρό ποσοστό γυναικών» λένε βάζοντας μία ενιαία λεζάντα κάτω από τις φωτό των μαγιό τους.

Απλές γραμμές, μίνιμαλ πατρόν και υψηλή ποιότητα υφασμάτων, κάτι που μετράει παραπάνω στα μαγιό, μιας και το ύφασμα έρχεται σε απόλυτη επαφή με το σώμα και αυτό είναι που καθορίσει την τελική εφαρμογή.

Δύο αδέρφια εμπνεύστηκαν μαγιό που τους θυμίζουν τα καλοκαίρια τους στην Τήνο
«Τα Bagnerò είναι σχεδιασμένα για γυναίκες που θέλουν να είναι δραστήριες, να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και παράλληλα να παραμένουν θηλυκές και ελκυστικές».
«Μας αρέσουν πολύ οι απλές γραμμές που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και τα φίνα καλοφτιαγμένα υφάσματα και αξεσουάρ».

«Το Bagnerò είναι μία πολύ πρόσφατη δημιουργία, η ιδέα της βέβαια μας απασχολεί αρκετά χρόνια. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθεί, χρειάστηκε πολλή δουλειά και αγάπη τους τελευταίους 4 μήνες για να φέρουμε το αποτέλεσμα που έχουμε» συνεχίζουν οι Παναγιώτης και Μυρσίνη Χατζηγιαννέλλη.

«Το Μπανιερό όπως θα το γράφαμε στα ελληνικά είναι μια γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μας χρόνια στο νησί. Θυμόμαστε με πολλή αγάπη τα καλοκαίρια μας στην Τήνο, όπου όλα τα ξαδέρφια ετοιμαζόμασταν τα πρωινά για τη θάλασσα και η γιαγιά Κατίνα μας φώναζε "φορέστε το μπανιερό σας παιδιά, φεύγουμε για τη θάλασσα!". Αυτό είναι το μπανιερό μας, μια λέξη, μια γλυκιά νοσταλγία που ηχεί ακόμα στα αυτιά μας σαν καλοκαιρινή μελωδία και μας θυμίζει την παιδική μας ανεμελιά» λένε και μας συστήνονται.

«Είμαστε δύο αδέρφια με καταγωγή από την Τήνο και δουλεύουμε χρόνια σε βιομηχανίες παραγωγής ρούχων και προιόντων γενικότερα. Πάντα συζητούσαμε το ενδεχόμενο να φτιάξουμε τα δικά μας ρούχα. Φέτος το χειμώνα έγινε η αρχή λίγο πιο βίαια από όσο θέλαμε καθώς ο ένας από εμάς έχασε τη δουλειά του. Αυτό λειτούργησε πολύ θετικά γιατί μας πείσμωσε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. 'Η τώρα ή πότε σκεφτήκαμε και το τολμήσαμε».

Απλές γραμμές, μίνιμαλ πατρόν και υψηλή ποιότητα υφασμάτων, κάτι που μετράει παραπάνω στα μαγιό, μιας και το ύφασμα έρχεται σε απόλυτη επαφή με το σώμα και αυτό είναι που καθορίσει την τελική εφαρμογή.
«Το Μπανιερό όπως θα το γράφαμε στα ελληνικά είναι μια γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μας χρόνια στο νησί. Θυμόμαστε με πολλή αγάπη τα καλοκαίρια μας στην Τήνο, όπου όλα τα ξαδέρφια ετοιμαζόμασταν τα πρωινά για τη θάλασσα και η γιαγιά Κατίνα μας φώναζε "φορέστε το μπανιερό σας παιδιά, φεύγουμε για τη θάλασσα!"».

-Πόσα μαγιό χρειάζεται μια γυναίκα στις διακοπές της;

«Ποτέ δεν είναι αρκετά!! Χαχα.. Δεν υπάρχει αριθμός που να καθορίζει την ανάγκη της γυναίκας για μαγιό! Όσα και να έχει, πάντα θα θέλει “ένα ακόμα” και αυτό γίνεται πιό έντονο κάθε καλοκαίρι που περνάει! Τα περσινά τα βαριόμαστε πλέον, θέλουμε μια ανανέωση, και κάθε χρόνο γίνονται νέες προσθήκες στη συλλογή μας».

-Ποια είναι η πιο δυνατή τάση φέτος στα μαγιό;

«Φέτος οι πιο δυνατές τάσεις είναι τα nude χρώματα και τα rib υφάσματα. Επίσης πολύ δυνατή τάση στα shapes των μαγιό είναι τα σουτιέν ή ολόσωμα με έναν ώμο, τα ψηλά μπατζάκια στα κιλοτάκια και φυσικά πάλι τα animal prints».

«Πολύ δυνατή τάση στα shapes των μαγιό είναι τα σουτιέν ή ολόσωμα με έναν ώμο, τα ψηλά μπατζάκια στα κιλοτάκια και φυσικά πάλι τα animal prints».
«Αυτό είναι το μπανιερό μας, μια λέξη, μια γλυκιά νοσταλγία που ηχεί ακόμα στα αυτιά μας σαν καλοκαιρινή μελωδία και μας θυμίζει την παιδική μας ανεμελιά»

-Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σας μαγιό από τη συλλογή του καλοκαιριού 2019;

«Δεν έχουμε κάποιο αγαπημένο, μας αρέσει πολύ η παλέτα των χρωμάτων που έχουμε χρησιμοποιήσει, το nude pink, το κεραμιδί, το μπλε. Πέρα απο τα χρώματα, τα ολόσωμα που έχουμε φτιάξει έχουν πολύ ωραία εφαρμογή, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τις γυναίκες να νιώθουν όμορφα μέσα στο μαγιό τους. Θεωρούμε πολύ σημαντική την εφαρμογή των ρούχων για αυτό και τα πατρόν μας έχουν δουλευτεί σχολαστικά και αγκαλιάζουν πολύ καλά το γυναικείο σώμα».

-Πόσο χαρούμενους σας κάνει το ταμπελάκι made in Greece στα μαγιό σας;

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το ταμπελάκι αυτό, εμείς που μείναμε στην Ελλάδα, μετά από αυτή την δύσκολη περίοδο που πέρασε και περνάει ακόμα. Δεν μπορείς να νιώθεις το λιγότερο περήφανος για κάθε προσπάθεια που ξεκινάει από εδώ και παίρνει την ένδειξη “made in Greece”. Θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα, να διατηρήσουμε την παραγωγή μας στην Ελλάδα και να συμβάλλουμε και εμείς όπως μπορούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της».

www.bagnero.com

facebook

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

11 Απρ 2024

Η Ειρήνη Δρόσου με ορμή, λάβα και έμπνευση ζωγραφίζει από το νησί της, τη Σαντορίνη

"Η ενέργεια της λάβας με καθορίζει ως καλλιτέχνη" εξηγεί η Ειρήνη Δρόσου.

09 Απρ 2024

ΜΚ Fine Jewelry: H Μαρία Καρκαντζού σχεδιάζει bespoke κοσμήματα με προσωπικότητα

Το κόσμημα ως τρόπος έκφρασης και ιδιαίτερων συμβολισμών.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Απρ 2024

MIA PAPA:Το brand που παντρεύει πολυτέλεια και βιωσιμότητα με τον πιο καλαίσθητο τρόπο

Η Μία Παπά, δημιουργός του brand MIA PAPA, εμπνέεται από την αρχιτεκτονική, την αρχαιότητα και την πίστη ότι το παρόν και το μέλλον της μόδας είναι βιώσιμο.

27 Μαρ 2024

Η Ιωάννα-Πέτρα Τσαντάκη έκανε το Blameyourdaze συνώνυμο της ευέλικτης Αθηναίας

Ένα από τα μακροβιότερα λόκαλ brands της πρωτεύουσας, το Blameyourdaze, εστιάζει στον αλάνθαστο συνδυασμό πρακτικότητας - κομψότητας.

15 Μαρ 2024

MAAN: Γυναίκες όλων των ηλικιών φωτογραφίζονται με τα μαγιό της Μαριλένας Ανδρεάδη

Για τη συλλογή S/S ‘24 το brand ΜΑΑΝ έκανε open call στην Αντίπαρο σε γυναίκες κάθε ηλικίας και σωματότυπου.

12 Μαρ 2024

Vasiliki: Η Κική Καραγιάννη φτιάχνει κοσμήματα με την αρχαία τεχνική του χαμένου κεριού

Τα ασύλληπτα κοσμήματα του brand Vasiliki μοιάζουν σα να ρέουν και να αλλάζουν διαρκώς μορφή.

27 Φεβ 2024

Break a Stone: Η Αγγέλικα Καραλή σχεδιάζει μοντέρνους θησαυρούς

Τα κοσμήματα Break a Stone μοιάζουν με οικογενειακά κειμήλια που κουβαλούν δεκάδες ιστορίες.

25 Φεβ 2024

Βασίλης Μόραλης: Ο κοσμηματοποιός από τη Θεσσαλονίκη που έχει πελάτισσες και σταρ του Χόλιγουντ

Παρά τη σπάνια νόσο του, ο κ. Μόραλης διαπρέπει στο επάγγελμα του.

23 Φεβ 2024

Ο "γκουρού των στολών" που ντύνει χιλιάδες καρναβαλιστές κι έραψε μέχρι και για το Βενετσιάνικο καρναβάλι

Καθώς οι Απόκριες πλησιάζουν το εργοστάσιο της οικογένειας Στράκα έχει "πιάσει φωτιά"!

23 Φεβ 2024

URBANNAH: H Χαρά και ο Χάρης θέλουν το brand τους να βάλει τα δικά του pins στον παγκόσμιο χάρτη

Το streetwear brand URBANNAH δημιουργεί ρούχα από ταξιδιώτες για ταξιδιώτες, ενώ παράλληλα στηρίζει παιδιά και ενήλικες από ευάλωτα περιβάλλοντα στην Αφρική.

20 Φεβ 2024

Liana Camba: H Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπά την handmade πολυτέλεια

Το brand Liana Camba, που αποτελεί κεφάλαιο της ελληνικής μόδας, δημιουργικά, δεν βρέθηκε ποτέ σε λιμνάζοντα νερά.

13 Φεβ 2024

Η Νεφέλη Θεοδώρου κάνει συνεδρίες πριν προτείνει σε μια γυναίκα τα κατάλληλα για εκείνη ρούχα

Η Νεφέλη Θεοδώρου σπούδασε ψυχολογία της Μόδας στο Λονδίνο και ως personal stylist βοηθά τις πελάτισσές της να διανύσουν ένα ταξίδι αυτο-εξερεύνησης και ανακάλυψης νέων πτυχών του εαυτού τους.