«Τα Bagnerò είναι σχεδιασμένα για γυναίκες που θέλουν να είναι δραστήριες, να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και παράλληλα να παραμένουν θηλυκές και ελκυστικές. Μας αρέσουν πολύ οι απλές γραμμές που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και τα φίνα καλοφτιαγμένα υφάσματα και αξεσουάρ. Έχουμε στηριχτεί σε αυτή τη βάση ενώ παράλληλα προσπαθήσαμε να είναι οι τιμές προσιτές. Είναι μάταιο στις εποχές που ζούμε να φτιάχνεις κάτι ακριβό που απευθύνεται σε πολύ μικρό ποσοστό γυναικών» λένε βάζοντας μία ενιαία λεζάντα κάτω από τις φωτό των μαγιό τους.

Απλές γραμμές, μίνιμαλ πατρόν και υψηλή ποιότητα υφασμάτων, κάτι που μετράει παραπάνω στα μαγιό, μιας και το ύφασμα έρχεται σε απόλυτη επαφή με το σώμα και αυτό είναι που καθορίσει την τελική εφαρμογή.    

«Τα Bagnerò είναι σχεδιασμένα για γυναίκες που θέλουν να είναι δραστήριες, να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και παράλληλα να παραμένουν θηλυκές και ελκυστικές».
«Μας αρέσουν πολύ οι απλές γραμμές που αναδεικνύουν τις γυναικείες καμπύλες και τα φίνα καλοφτιαγμένα υφάσματα και αξεσουάρ».

«Το Bagnerò είναι μία πολύ πρόσφατη δημιουργία, η ιδέα της βέβαια μας απασχολεί αρκετά χρόνια. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθεί, χρειάστηκε πολλή δουλειά και αγάπη τους τελευταίους 4 μήνες για να φέρουμε το αποτέλεσμα που έχουμε» συνεχίζουν οι Παναγιώτης και Μυρσίνη Χατζηγιαννέλλη. 

«Το Μπανιερό όπως θα το γράφαμε στα ελληνικά είναι μια γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μας χρόνια στο νησί. Θυμόμαστε με πολλή αγάπη τα καλοκαίρια μας στην Τήνο, όπου όλα τα ξαδέρφια ετοιμαζόμασταν τα πρωινά για τη θάλασσα και η γιαγιά Κατίνα μας φώναζε "φορέστε το μπανιερό σας παιδιά, φεύγουμε για τη θάλασσα!". Αυτό είναι το μπανιερό μας, μια λέξη, μια γλυκιά νοσταλγία που ηχεί ακόμα στα αυτιά μας σαν καλοκαιρινή μελωδία και μας θυμίζει την παιδική μας ανεμελιά» λένε και μας συστήνονται. 

«Είμαστε δύο αδέρφια με καταγωγή από την Τήνο και δουλεύουμε χρόνια σε βιομηχανίες παραγωγής ρούχων και προιόντων γενικότερα. Πάντα συζητούσαμε το ενδεχόμενο να φτιάξουμε τα δικά μας ρούχα. Φέτος το χειμώνα έγινε η αρχή λίγο πιο βίαια από όσο θέλαμε καθώς ο ένας από εμάς έχασε τη δουλειά του. Αυτό λειτούργησε πολύ θετικά γιατί μας πείσμωσε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. 'Η τώρα ή πότε σκεφτήκαμε και το τολμήσαμε».

Απλές γραμμές, μίνιμαλ πατρόν και υψηλή ποιότητα υφασμάτων, κάτι που μετράει παραπάνω στα μαγιό, μιας και το ύφασμα έρχεται σε απόλυτη επαφή με το σώμα και αυτό είναι που καθορίσει την τελική εφαρμογή.
«Το Μπανιερό όπως θα το γράφαμε στα ελληνικά είναι μια γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά μας χρόνια στο νησί. Θυμόμαστε με πολλή αγάπη τα καλοκαίρια μας στην Τήνο, όπου όλα τα ξαδέρφια ετοιμαζόμασταν τα πρωινά για τη θάλασσα και η γιαγιά Κατίνα μας φώναζε "φορέστε το μπανιερό σας παιδιά, φεύγουμε για τη θάλασσα!"».

-Πόσα μαγιό χρειάζεται μια γυναίκα στις διακοπές της;

«Ποτέ δεν είναι αρκετά!! Χαχα.. Δεν υπάρχει αριθμός που να καθορίζει την ανάγκη της γυναίκας για μαγιό! Όσα και να έχει, πάντα θα θέλει “ένα ακόμα” και αυτό γίνεται πιό έντονο κάθε καλοκαίρι που περνάει! Τα περσινά τα βαριόμαστε πλέον, θέλουμε μια ανανέωση, και κάθε χρόνο γίνονται νέες προσθήκες στη συλλογή μας».

-Ποια είναι η πιο δυνατή τάση φέτος στα μαγιό;

«Φέτος οι πιο δυνατές τάσεις είναι τα nude χρώματα και τα rib υφάσματα. Επίσης πολύ δυνατή τάση στα shapes των μαγιό είναι τα σουτιέν ή ολόσωμα με έναν ώμο, τα ψηλά μπατζάκια στα κιλοτάκια και φυσικά πάλι τα animal prints».

«Πολύ δυνατή τάση στα shapes των μαγιό είναι τα σουτιέν ή ολόσωμα με έναν ώμο, τα ψηλά μπατζάκια στα κιλοτάκια και φυσικά πάλι τα animal prints».
«Αυτό είναι το μπανιερό μας, μια λέξη, μια γλυκιά νοσταλγία που ηχεί ακόμα στα αυτιά μας σαν καλοκαιρινή μελωδία και μας θυμίζει την παιδική μας ανεμελιά»

-Ποιο είναι το πιο αγαπημένο σας μαγιό από τη συλλογή του καλοκαιριού 2019;

«Δεν έχουμε κάποιο αγαπημένο, μας αρέσει πολύ η παλέτα των χρωμάτων που έχουμε χρησιμοποιήσει, το nude pink, το κεραμιδί, το μπλε. Πέρα απο τα χρώματα, τα ολόσωμα που έχουμε φτιάξει έχουν πολύ ωραία εφαρμογή, χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τις γυναίκες να νιώθουν όμορφα μέσα στο μαγιό τους. Θεωρούμε πολύ σημαντική την εφαρμογή των ρούχων για αυτό και τα πατρόν μας έχουν δουλευτεί σχολαστικά και αγκαλιάζουν πολύ καλά το γυναικείο σώμα».

-Πόσο χαρούμενους σας κάνει το ταμπελάκι made in Greece στα μαγιό σας;

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το ταμπελάκι αυτό, εμείς που μείναμε στην Ελλάδα, μετά από αυτή την δύσκολη περίοδο που πέρασε και περνάει ακόμα. Δεν μπορείς να νιώθεις το λιγότερο περήφανος για κάθε προσπάθεια που ξεκινάει από εδώ και παίρνει την ένδειξη “made in Greece”. Θέλουμε να μείνουμε στην Ελλάδα, να διατηρήσουμε την παραγωγή μας στην Ελλάδα και να συμβάλλουμε και εμείς όπως μπορούμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της».

www.bagnero.com

facebook

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS