ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αθήνα καλεί Λονδίνο: To Ergon στην περιοχή Mayfair συνεργάζεται με το Zeus+Δione

Αθήνα καλεί Λονδίνο: To Ergon στην περιοχή Mayfair συνεργάζεται με το Zeus+Δione

To ERGON Deli & Cafe φιλοξενεί το pop up κατάστημα του γνωστού ελληνικού lifestyle brand Zeus+Δione στην περιοχή Mayfair, στο κέντρο του Λονδίνου.

Τόσο η Zeus + Δione όσο και η ΕRGON μοιράζονται τις ίδιο πάθος για τη χειροτεχνία και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής δεξιοτεχνίας αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Αθήνα καλεί Λονδίνο: To Ergon στην περιοχή Mayfair συνεργάζεται με το Zeus+Δione
Τόσο η Zeus + Δione όσο και η ΕRGON μοιράζονται τις ίδιο πάθος για τη χειροτεχνία και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής δεξιοτεχνίας αντλώντας έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό και την πλούσια κληρονομιά της Ελλάδας.

Η Zeus +Διοne σας καλεί να γνωρίσετε τη νέα συλλογή Resort 2020 και διαχρονικά πιστή στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών παρουσιάζει signature διαχρονικά κομμάτια του brand όπως λινά καφτάνια, μπλούζες , χειροποίητα καλάθια και γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε απολαμβάνοντας ενα γευστικό μεσογειακό μενού και ελληνικά παραδοσιακά προιόντα ενισχύοντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

*Ergon Deli, 15 Maddox St, Mayfair, Λονδίνο W1S 2QQ

Στη καρδιά του Λονδίνου το ERGON Deli + Café προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και ένα μενού με πιάτα που παρασκευάζονται αποκλειστικά από αυτά τα προϊόντα.

ZEUS+ΔΙΟΝΕ

Η ZEUS+ΔΙΟΝΕ ιδρύθηκε το 2012 απο τη Δημήτρα Κολοτούρα και τη Mareva Grabowski, οι οποίες μοιράζονται κοινές αξίες και το ίδιο πάθος για τον ελληνικό πολιτισμό. Με τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό στον πυρήνα της, η Zeus + Διοne χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως έμπνευση για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε διεθνές κοινό. Σε συνεργασία με κατασκευαστές, μικρά εργαστήρια, καλλιτέχνες και σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα, αναβιώνει παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονο τρόπο. Η ZEUS+ΔΙΟΝΕ είναι μια εταιρεία που βασίζεται σε ένα μύθο και δημιουργεί ένα καινούργιο την ίδια στιγμή.

Λινά καφτάνια, μπλούζες , χειροποίητα καλάθια και γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε απολαμβάνοντας ενα γευστικό μεσογειακό μενού και ελληνικά παραδοσιακά προιόντα ενισχύοντας επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς.

ΕRGON DELI & CAFE

Στη καρδιά του Λονδίνου το ERGON Deli + Café προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και ένα μενού με πιάτα που παρασκευάζονται αποκλειστικά από αυτά τα προϊόντα. Έχοντας κατακτήσει ένα παγκόσμιο όνομα στη μεσογειακή κουζίνα και το ελληνικό φαγητό, το όραμά τους είναι να διατηρήσουν τις αξίες του παρελθόντος, προμηθεύοντας αποκλειστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και να τα εμπλουτίζουν με τα σύγχρονα πρότυπα.

Με τη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα, το σχεδιασμό και τον πολιτισμό στον πυρήνα της, η Zeus + Διοne χρησιμοποιεί την ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως έμπνευση για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε διεθνές κοινό.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Μαϊ 2022

Το ντιζάιν σουβλατζίδικο στη Βαλένθια που θυμίζει ελληνικό νησί

Ένα ελληνικό εστιατόριο στη Βαλένθια με απόλυτα δωρικό ντιζάιν αποθεώνει το γαστριμαργικό μας θησαυρό, το ελληνικό σουβλάκι

05 Μαϊ 2022

Μουσείο Ελαιολάδου ENŌTIS

Ένα ταξίδι στον χρόνο και στην ιστορία της Κέρκυρας.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Μαϊ 2022

Eurovision 2022: με φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη θα εμφανιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη

Στο Τορίνο θα διεξαχθή η φετινή Eurovision. Η Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσωπεί την Ελλάδα θα εμφανιστεί με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

03 Μαϊ 2022

Κως: Μαθητές σχεδιάζουν οικολογικό ξενοδοχείο 5 αστέρων

Μαθητές Λυκείου σχεδιάζουν το ξενοδοχείο αντλώντας έμπνευση από το «Χόμπιτ» του Τόλκιν.

06 Απρ 2022

Almondtini: Μοιάζουν με καραμελάκια, αλλά είναι κοσμήματα από πηλό

Η Άννα Κοτρώτσου, μας μιλά για τα πρωτότυπα κοσμήματα που φτιάχνει από πηλό, χρώμα και χαρά.

05 Απρ 2022

O Νίκος Φλώρος στην Αυστραλία

Ο γλύπτης Νίκος Φλώρος παρουσιάζει τη συλλογή γλυπτών καλλιτεχνημάτων με τίτλο «Ήρωες από Μέταλλο», για πρώτη φορά εκτός συνόρων, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

04 Απρ 2022
30 Μαρ 2022

Μια νέα τοιχογραφία έρχεται σα «Κύμα» από το Ίδρυμα Ωνάση

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει την τοιχογραφία «Wave» της Σοφίας Στεβή στην πλατεία Μαβίλη.

28 Μαρ 2022

Ancient Greek Sandals: τώρα και συλλογή για το σπίτι

Ο ένας χρόνος που περάσαμε στο σπίτι ενέπνευσε τα Ancient Greek Sandals να δημιουργήσουν τη πρώτη τους homeware συλλογή.

20 Μαρ 2022

Η Unesco αναγνωρίζει τη Θεσσαλονίκη ως «Πόλη Γαστρονομίας»

Σταυροδρόμι πολιτισμών και ανθρώπων, η Θεσσαλονίκη αποτελεί λίκνο της ελληνικής γαστρονομίας. Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μας εξηγεί το γιατί.

17 Μαρ 2022

Θέλεις να εργαστείς στο Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος; Τώρα έχεις την ευκαιρία

Η διαδικασία αιτήσεων ξεκίνησε. Στείλτε την αίτησή σας μέχρι τις 5 Απριλίου.