Η Maragu, το ελληνικό brand χειροποίητων γυαλιών από ελληνικό ξύλο μας ξεναγεί στη νέα συλλογή για το καλοκαίρι 2016 και μας συστήνει τον Poseidon: το νέο, ανατρεπτικό σχέδιο γυαλιών, εμπνευσμένο από τον Ποσειδώνα, το θεό της θάλασσας, των λιμνών, των ποταμών, των καταρρακτών, που δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν τόπο εξωτικό, όπως η Maragu. 

Μοντέλο Poseidon
Μοντέλο Poseidon

Σχεδιασμένο για το ελληνικό καλοκαίρι, το ξεχωριστό σχέδιο Poseidon, απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν καλά πώς να «ταράζουν τα νερά» κι έχουν τον έμφυτο δυναμισμό να τολμούν όσα οι άλλοι φοβούνται.

Μοντέλο Aphrodite
Μοντέλο Zeus

Φτιαγμένα από μια ομάδα ελλήνων μαραγκών με 50ετή εμπειρία αλλά και με την υπογραφή και την καλλιτεχνική επιμέλεια του πρωτοποριακού designer Γιώργου Δρακίδη σε συνεργασία με τους Ισμήνη Κορωνίδη και Γιώργο Μαχαίρα, τους digital designers byMak, τα γυαλιά ηλίου της Maragu κατασκευάζονται στο χέρι με μεράκι και με πρώτη ύλη την ελληνική καρυδιά. Θα τα βρείτε διαθέσιμα στο maragu.co/eshop σε 6 διαφορετικούς χρωματισμούς εμπνευσμένους τόσο από τα γήινα χρώματα του Ολύμπου όσο και από το μπλε της θάλασσας, ιδιαίτερης κατοικίας του Θεού Ποσειδώνα.

Δηλαδή κάθε ζευγάρι πλάθεται από ένα ατόφιο και μοναδικό κομμάτι ξύλου. Αυτό το καθιστά φυσικά μοναδικό, καθώς κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο.

Η συλλογή Maragu δε φοβάται τον ήλιο

«Ανακαλύψτε, δοκιμάστε, αγγίξτε, μυρίστε κι απολαύστε τη συλλογή Maragu μέσα από τα εξαιρετικά σχέδια Poseidon, Zeus, Aphrodite, Ares & Hermes. Διαλέγοντας προσεχτικά τα ξύλα και δουλεύοντας τα στο χέρι για να ομαλοποιήσουμε κάθε πτυχή, μπορούμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο για το τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων μας που δημιουργούνται από ελληνική καρυδιά, ξύλο τριανταφυλιάς, ελιά και σφένδαμο. Η διαδικασία κατασκευής που ακολουθούμε βασίζεται στη φιλοσοφία «one–piece wooden pair of sunglasses». Δηλαδή κάθε ζευγάρι πλάθεται από ένα ατόφιο και μοναδικό κομμάτι ξύλου. Αυτό το καθιστά φυσικά μοναδικό, καθώς κανένα κομμάτι ξύλο δεν είναι ακριβώς ίδιο με κάποιο άλλο. Συνολικά το αποτέλεσμα της δουλειάς μας είναι γυαλιά από ελληνικό ξύλο με διάρκεια, κομψότητα και φινέτσα» λέει η ομάδα των Maragu και συνεχίζει: «Εδώ που δεν ακολουθούμε κανόνες. Δε συμβιβαζόμαστε με τα πρέπει. Ζούμε ανατρεπτικά και με το δικό μας στυλ. Για εμάς, αυτό είναι ελευθερία. Να μπορούμε να δημιουργούμε με τα χέρια μας, ασυνήθιστα και εφευρετικά. Και αν ακόμα δεν πειστήκατε για να έρθετε μαζί μας, μάθετε και αυτό: The sun always shines in Maragu». 

Facebook Maragu Eyewear

Maragu Eyewear

Μοντέλο Hermes
Μοντέλο Ares
TAGS