0
SHARES

Η AISSO είναι η ιδέα που έγινε εγχείρημα από τις Αντζελίνα Παπαδοπούλου και Σύλλα Σιούνα. Σκοπός των δυο είναι να ανακαλύψουν και να στηρίξουν τα δημιουργικά ταλέντα της Ελληνικής Βιομηχανίας της Μόδας και να τα αναδείξουν στη διεθνή κοινότητα.
Οι ίδιες πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο της μόδας. Διαθέτει ανθρώπους δημιουργικούς, ικανούς να σταθούν επάξια στις διεθνείς αγορές και να ανταγωνιστούν τα ξένα fashion labels. Η AISSO έρχεται να καλύψει αυτό ακριβώς το κενό. Προσφέρει στους Έλληνες σχεδιαστές μια πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους στο διεθνές κοινό. 

Ukka Lelle σκουλαρίκια
Τσάντες Ames
Chic & Unique by V&R τσάντα

Η AISSO εγκαινίασε στις 25/4/2018 το νέο της flagship κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Μια boutique γεμάτη με τα καλύτερα στοιχεία της σύγχρονης Ελληνικής μόδας.

Το νέο κατάστημα στο Κολωνάκι, είναι η ναυαρχίδα των δραστηριοτήτων της AISSO. Ενώ, μια σειρά από boutique στα αεροδρόμια της χώρας και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.aissofashion.com) έρχονται για να συμπληρώσουν το έργο του ομίλου.

Παράλληλα, η boutique του Κολωνακίου στοχεύει να προσφέρει στους ξένους επισκέπτες της πόλης, έναν ξεχωριστό Greek Inspired shop προορισμό, προσφέροντας τους το καλύτερο δείγμα της εγχώριας δημιουργικότητας.

Το νέο κατάστημα στο Κολωνάκι, είναι η ναυαρχίδα των δραστηριοτήτων της AISSO. Ενώ, μια σειρά από boutique στα αεροδρόμια της χώρας και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (www.aissofashion.com) έρχονται για να συμπληρώσουν το έργο του ομίλου.
Κόσμημα από τη συλλογή της 3rd floor

Άλλωστε, η Ελλάδα, εξελίσσεται σε έναν από τους πλέον σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, γεγονός που αποδεικνύουν και τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, καθώς η ροή των επισκεπτών παρουσιάζει έναν σταθερό ρυθμό ανάπτυξης, της τάξης του 24,9%, κάθε χρόνο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εγκαινίων, η AISSO ανακοίνωσε και τη πρώτη δράση ένωσης της Ελληνικής μόδας με το εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα: μία επιτροπή εξειδικευμένων Βρετανών εκπροσώπων από το British Fashion Council, επέλεξε Έλληνες σχεδιαστές, που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την επόμενη collection τους, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, τον Σεπτέμβριο του 2018. 

It's All Greek Οn Me τσαντάκι
Jeans by The KNLs

Η Επιτροπή: 
Jan Miller, Επιχειρηματικός Σύμβουλος 
Με έδρα το Λονδίνο, η κα Miller εργάζεται, επί 15 χρόνια, ως ένας από τους πλέον γνωστούς μέντορες επιχειρηματικής ανάπτυξης, για αναδυόμενα ταλέντα από το χώρο της μόδας.

Lee Lapthorne, Creative Director & Show Production 
Πρόκειται για τον ιδρυτή και τον διευθύνοντα σύμβουλο της On|Off Presents, που τα τελευταία 15 χρόνια βρίσκεται πίσω από τις παρουσιάσεις των νέων ταλέντων στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Justine Fairgrieve, PR & Marketing 
Ιδρύτρια της εταιρίας δημοσιών σχέσεων Relative PR, εργάζεται ήδη με τη Sophia Kokosalaki και τη Mary Katrantzou από τη στιγμή της αποφοίτησης τους.

Το Βραβείο 
• Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να:
• Να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα ξεχωριστό event λανσαρίσματος που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του London Fashion Week τον Σεπτέμβριο του 2018.
• Οι συλλογές τους θα έχουν τη δική τους θέση στη boutique AISSO και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας.
• Η επιτροπή θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας στο πλευρό των σχεδιαστών, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη.

Συλλογή από φουλάρια της Bet and Malfie
Φόρεμα Lila Nova

Το Φιλανθρωπικό Έργο
Η AISSO θέλει να βρίσκεται στο πλάι εκείνων που έχουν ανάγκη. Για το σκοπό αυτό, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατίθεται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που φροντίζουν μητέρες και παιδιά. Σκοπός της AISSO είναι να καθιερώσει την ετήσια συνδρομή της στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

www.aissofashion.com


Facebook AISSO
 

TAGS