«Η Sea You Soon γεννήθηκε το 2013. Ήταν μια απόφαση που λάβαμε από κοινού αναγνωρίζοντας ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, δεν υπήρχαν beach lifestyle brands εφάμιλλα του εξωτερικού» λένε ο Γρηγόρης και ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, τα δύο αδέρφια πίσω από το ελληνικό brand, Sea You Soon«Οι ίδιοι πολλές φορές είχαμε δυσκολευτεί να εντοπίσουμε μία πετσέτα θαλάσσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Με αφορμή αυτό αλλά και την πολυετή εμπειρία που είχαμε από την ενασχόληση μας με την αγορά των υφασμάτων περισσότερο από μία δεκαετία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός premium brand με πετσέτες θαλάσσης, που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η δημιουργία και η εφαρμογή της ιδέας από πλευράς διαδικασίας δεν ήταν κάτι νέο για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός και το δημιουργικό άγχος για το νέο μας εγχείρημα».

«Οι ίδιοι πολλές φορές είχαμε δυσκολευτεί να εντοπίσουμε μία πετσέτα θαλάσσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική».
«Σήμερα το 15% της παραγωγής μας αντιστοιχεί στην αγορά του εξωτερικού ενώ μέσα σε 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που σήμερα αγγίζει τα 160 σημεία πώλησης σε high end retail stores και boutique hotels & Spas».

-Πόσο χαρούμενους σας κάνει το γεγονός ότι οι πετσέτες σας αγαπιούνται τόσο;

Σίγουρα δεν είναι κάτι που το περιμέναμε σε τέτοιο βαθμό. Για εμάς η επιτυχία όχι μόνο της Sea You Soon αλλά κάθε brand, είναι να δημιουργήσει ειλικρινείς δεσμούς με το κοινό του και να βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο. Κάθε δημιουργός επιθυμεί το καλύτερο δυνατό και η προσπάθειά του να τύχει της αναγνώρισης που του αξίζει. Κανείς δε σου εγγυάται ότι θα το αγαπήσει το κοινό, ότι θα επιτύχεις και μάλιστα θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός αυτών. Σήμερα το 15% της παραγωγής μας αντιστοιχεί στην αγορά του εξωτερικού ενώ μέσα σε 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που σήμερα αγγίζει τα 160 σημεία πώλησης σε high end retail stores και boutique hotels & Spas.

«Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon».

-Πείτε λίγα λόγια για τις τσάντες θαλάσσης που σχεδιάσατε φέτος.

Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon. Διατηρώντας το τρίπτυχο «Premium – Minimal – Nomadic» στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο ταξιδιώτη μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε του καλοκαιρινή εξόρμηση και να γίνουμε αναπόσπαστο μέρος της ταξιδιωτικής του εμπειρίας.

«Παραμένουμε πιστοί στο "πάντρεμα" της minimal Mediterranean Chic αισθητικής με τα Ethnic tribal μοτίβα και το Nomadic Spirit».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε το ύφος των προϊόντων σας;

Παραμένουμε πιστοί στο «πάντρεμα» της minimal Mediterranean Chic αισθητικής με τα Ethnic tribal μοτίβα. Κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη από διαφορετικά μέρη και τόπους που αποτυπώνονται σχεδιαστικά στις συλλογές μας ενώ σε ότι αφορά την επιλογή των χρωμάτων, η παλέτα μας "δανείζεται" τους ζεστούς και ήπιους τόνους της φύσης.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των Sea You Soon;

Ό,τι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή αλλά τρόπος ζωής. Μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών. Κάθε ανάμνηση από τις διακοπές μας, μας γεννάει την επιθυμία να ζήσουμε ξανά μια ανάλογη εμπειρία, να ταξιδέψουμε σε μέρη που αγαπάμε, να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό ακριβώς εκφράζει και το όνομα της εταιρίας συνδυάζοντας δυο από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της ζωής: την ίδια την θάλασσα και τη νοσταλγία να δεις τους αγαπημένους σου και πάλι μετά από καιρό μακριά.

«Για εμάς η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και ποιότητας».

-Ποιος είναι ο συμβολισμός της πετσέτας θαλάσσης και γιατί αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα του καλοκαιριού;

Για εμάς η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και ποιότητας που σε συντροφεύει σαν τον ιδανικό σύντροφο κάθε φορά που θέλεις να βρεθείς δίπλα στην θάλασσα.

 

Eshop: https://www.seayousoon.gr/

Instagram: @seayousoonbeachtowels

Fb:   @seayousoonbeachtowels

«Το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή αλλά τρόπος ζωής».

 

TAGS