ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα «τι πετσέτα πήρες φέτος;»

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα «τι πετσέτα πήρες φέτος;»

«Η Sea You Soon γεννήθηκε το 2013. Ήταν μια απόφαση που λάβαμε από κοινού αναγνωρίζοντας ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, δεν υπήρχαν beach lifestyle brands εφάμιλλα του εξωτερικού» λένε ο Γρηγόρης και ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, τα δύο αδέρφια πίσω από το ελληνικό brand, Sea You Soon. «Οι ίδιοι πολλές φορές είχαμε δυσκολευτεί να εντοπίσουμε μία πετσέτα θαλάσσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Με αφορμή αυτό αλλά και την πολυετή εμπειρία που είχαμε από την ενασχόληση μας με την αγορά των υφασμάτων περισσότερο από μία δεκαετία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός premium brand με πετσέτες θαλάσσης, που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η δημιουργία και η εφαρμογή της ιδέας από πλευράς διαδικασίας δεν ήταν κάτι νέο για εμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε ο ενθουσιασμός και το δημιουργικό άγχος για το νέο μας εγχείρημα».

Αυτή είναι η ελληνική απάντηση στο καλοκαιρινό ερώτημα «τι πετσέτα πήρες φέτος;»
«Οι ίδιοι πολλές φορές είχαμε δυσκολευτεί να εντοπίσουμε μία πετσέτα θαλάσσης που να συνδυάζει την πρακτικότητα, την υψηλή ποιότητα και αισθητική».
«Σήμερα το 15% της παραγωγής μας αντιστοιχεί στην αγορά του εξωτερικού ενώ μέσα σε 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που σήμερα αγγίζει τα 160 σημεία πώλησης σε high end retail stores και boutique hotels & Spas».

-Πόσο χαρούμενους σας κάνει το γεγονός ότι οι πετσέτες σας αγαπιούνται τόσο;

Σίγουρα δεν είναι κάτι που το περιμέναμε σε τέτοιο βαθμό. Για εμάς η επιτυχία όχι μόνο της Sea You Soon αλλά κάθε brand, είναι να δημιουργήσει ειλικρινείς δεσμούς με το κοινό του και να βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο. Κάθε δημιουργός επιθυμεί το καλύτερο δυνατό και η προσπάθειά του να τύχει της αναγνώρισης που του αξίζει. Κανείς δε σου εγγυάται ότι θα το αγαπήσει το κοινό, ότι θα επιτύχεις και μάλιστα θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια όχι μόνο εντός συνόρων αλλά και εκτός αυτών. Σήμερα το 15% της παραγωγής μας αντιστοιχεί στην αγορά του εξωτερικού ενώ μέσα σε 5 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο που σήμερα αγγίζει τα 160 σημεία πώλησης σε high end retail stores και boutique hotels & Spas.

«Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon».

-Πείτε λίγα λόγια για τις τσάντες θαλάσσης που σχεδιάσατε φέτος.

Η σειρά tote & duffel beach - travel bags είναι το πρώτο βήμα της προϊοντικής ανάπτυξης της Sea You Soon. Διατηρώντας το τρίπτυχο «Premium – Minimal – Nomadic» στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον σύγχρονο ταξιδιώτη μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε του καλοκαιρινή εξόρμηση και να γίνουμε αναπόσπαστο μέρος της ταξιδιωτικής του εμπειρίας.

«Παραμένουμε πιστοί στο "πάντρεμα" της minimal Mediterranean Chic αισθητικής με τα Ethnic tribal μοτίβα και το Nomadic Spirit».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε το ύφος των προϊόντων σας;

Παραμένουμε πιστοί στο «πάντρεμα» της minimal Mediterranean Chic αισθητικής με τα Ethnic tribal μοτίβα. Κάθε συλλογή είναι εμπνευσμένη από διαφορετικά μέρη και τόπους που αποτυπώνονται σχεδιαστικά στις συλλογές μας ενώ σε ότι αφορά την επιλογή των χρωμάτων, η παλέτα μας "δανείζεται" τους ζεστούς και ήπιους τόνους της φύσης.

-Ποια είναι η φιλοσοφία των Sea You Soon;

Ό,τι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή αλλά τρόπος ζωής. Μια έννοια που συνοψίζει την ελευθερία και τη νοσταλγία των διακοπών. Κάθε ανάμνηση από τις διακοπές μας, μας γεννάει την επιθυμία να ζήσουμε ξανά μια ανάλογη εμπειρία, να ταξιδέψουμε σε μέρη που αγαπάμε, να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό ακριβώς εκφράζει και το όνομα της εταιρίας συνδυάζοντας δυο από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της ζωής: την ίδια την θάλασσα και τη νοσταλγία να δεις τους αγαπημένους σου και πάλι μετά από καιρό μακριά.

«Για εμάς η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και ποιότητας».

-Ποιος είναι ο συμβολισμός της πετσέτας θαλάσσης και γιατί αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα του καλοκαιριού;

Για εμάς η πετσέτα θαλάσσης δεν είναι απλά ένα ακόμη αξεσουάρ, αλλά ένα αντικείμενο υψηλής αισθητικής και ποιότητας που σε συντροφεύει σαν τον ιδανικό σύντροφο κάθε φορά που θέλεις να βρεθείς δίπλα στην θάλασσα.

Eshop: https://www.seayousoon.gr/

Instagram: @seayousoonbeachtowels

Fb: @seayousoonbeachtowels

«Το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή αλλά τρόπος ζωής».

Read Next

15 Μαϊ 2022

Το ντιζάιν σουβλατζίδικο στη Βαλένθια που θυμίζει ελληνικό νησί

Ένα ελληνικό εστιατόριο στη Βαλένθια με απόλυτα δωρικό ντιζάιν αποθεώνει το γαστριμαργικό μας θησαυρό, το ελληνικό σουβλάκι

05 Μαϊ 2022

Μουσείο Ελαιολάδου ENŌTIS

Ένα ταξίδι στον χρόνο και στην ιστορία της Κέρκυρας.

Περισσότερα από

Made in Greece

04 Μαϊ 2022

Eurovision 2022: με φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη θα εμφανιστεί η Αμάντα Γεωργιάδη

Στο Τορίνο θα διεξαχθή η φετινή Eurovision. Η Αμάντα Γεωργιάδη που εκπροσωπεί την Ελλάδα θα εμφανιστεί με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

03 Μαϊ 2022

Κως: Μαθητές σχεδιάζουν οικολογικό ξενοδοχείο 5 αστέρων

Μαθητές Λυκείου σχεδιάζουν το ξενοδοχείο αντλώντας έμπνευση από το «Χόμπιτ» του Τόλκιν.

06 Απρ 2022

Almondtini: Μοιάζουν με καραμελάκια, αλλά είναι κοσμήματα από πηλό

Η Άννα Κοτρώτσου, μας μιλά για τα πρωτότυπα κοσμήματα που φτιάχνει από πηλό, χρώμα και χαρά.

05 Απρ 2022

O Νίκος Φλώρος στην Αυστραλία

Ο γλύπτης Νίκος Φλώρος παρουσιάζει τη συλλογή γλυπτών καλλιτεχνημάτων με τίτλο «Ήρωες από Μέταλλο», για πρώτη φορά εκτός συνόρων, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

04 Απρ 2022
30 Μαρ 2022

Μια νέα τοιχογραφία έρχεται σα «Κύμα» από το Ίδρυμα Ωνάση

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει την τοιχογραφία «Wave» της Σοφίας Στεβή στην πλατεία Μαβίλη.

28 Μαρ 2022

Ancient Greek Sandals: τώρα και συλλογή για το σπίτι

Ο ένας χρόνος που περάσαμε στο σπίτι ενέπνευσε τα Ancient Greek Sandals να δημιουργήσουν τη πρώτη τους homeware συλλογή.

20 Μαρ 2022

Η Unesco αναγνωρίζει τη Θεσσαλονίκη ως «Πόλη Γαστρονομίας»

Σταυροδρόμι πολιτισμών και ανθρώπων, η Θεσσαλονίκη αποτελεί λίκνο της ελληνικής γαστρονομίας. Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης μας εξηγεί το γιατί.

17 Μαρ 2022

Θέλεις να εργαστείς στο Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος; Τώρα έχεις την ευκαιρία

Η διαδικασία αιτήσεων ξεκίνησε. Στείλτε την αίτησή σας μέχρι τις 5 Απριλίου.