ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Αυτές είναι οι επίσημες στολές των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του 2020

Ο ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης και η κολυμβήτρια Κέλυ Αραούζου τις φόρεσαν πρώτοι.

Αυτές είναι οι επίσημες στολές των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του 2020

Την αθλητική ενδυμασία που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δοκίμασαν δύο αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας. Ο ποδηλάτης Χρήστος Βολικάκης και η κολυμβήτρια Κέλυ Αραούζου ταξίδεψαν στην Πολωνία που είναι η έδρα της αθλητικής εταιρείας 4F που ντύνει τις Ολυμπιακές ομάδες της Ελλάδας και δοκίμασαν πρώτοι τα ρούχα.

Αυτές είναι οι επίσημες στολές των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του 2020

Οι δηλώσεις των αθλητών

Και οι δύο έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον Χρήστο Βολικάκη να λέει: «Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πρώτος τα ρούχα που θα φορέσει η ελληνική ομάδα. Μακάρι να τα φορέσουν στο Τόκιο πολλοί αθλητές και αθλήτριες και να αποδειχθούν γούρικα για την ελληνική ομάδα, ώστε να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες».

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε: «Η επίσημη εμφάνιση είναι πάρα πολύ ωραία και ενθουσιάστηκα! Οι φόρμες είναι επίσης ωραίες! Εύχομαι ως το καλοκαίρι που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο να εξασφαλίσουν πολλοί αθλητές την πρόκριση στους Αγώνες, ώστε η χώρα μας να παρουσιαστεί με μία μεγάλη και δυνατή ομάδα».

Ο Χρήστος Βολικάκης και η Κέλλυ Αραούζου συμμετείχαν και στην επίσημη φωτογράφιση που έκανε η 4F δοκιμάζοντας την επίσημη στολή αλλά και την αθλητική ενδυμασία. Μαζί τους ήταν και αθλητές από τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Λιθουανία και την Πολωνία.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Σεπ 2024

Majestæt: Η Μαρία Σταύρου μας συστήνει το νέο power suit της σύγχρονης γυναίκας

Το brand Majestæt ακολουθεί τη γυναίκα του σήμερα και τις ανάγκες της με μία εκδοχή της κομψότητας που πάλλεται στους ρυθμούς του σύγχρονου lifestyle.

25 Αυγ 2024

Sun Φλερτ: Η Σοφία Καραγιάννη βρήκε στο φλερτ την κινητήριο δυναμη να δημιουργήσει το δικό της brand

Το Sun Φλερτ με την υψηλών προδιαγραφών αισθητική έρχεται με ορμή για να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αθηναϊκά brands.

Περισσότερα από

Made in Greece

24 Αυγ 2024

PRIGIPO: Η Καλομοίρα Παπαγεωργίου έβαλε με τα κοσμήματά της το ρήμα "Πριγκιπώ" στα χείλη όλων μας

Το brand κοσμημάτων PRIGIPO έχει δημιουργήσει μια μοναδική κληρονομιά στη λόκαλ σκηνή αργυροχρυσοχόων που ξεπέρασε τα σύνορα του αθηναϊκού εμπορικού τριγώνου.

22 Αυγ 2024

Sofi Victoratou: Τα παπούτσια της Σοφίας Βικτωράτου εμφανίζονται στην 4η σεζόν του Emily In Paris

Δύο τουλάχιστον ζευγάρια Sofi Victoratou θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά - φαινόμενο του Netflix.

18 Αυγ 2024

Aeraki: Για τη Χρυσάνθη Κοκοτσάκη όλα ξεκίνησαν από το απόλυτο καλοκαιρινό item, το παρεό

Το brand Aeraki που ξεκίνησε από τα παρεό με μοναδικά handmade prints, λανσάρει φέτος την πρώτη του resort συλλογή.

13 Αυγ 2024

Peace and Chaos: Η Νεφέλη και ο Δημήτρης βρήκαν την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις

Το brand Peace and Chaos, με τη μακρόχρονη πορεία στο εγχώριο ένδυμα, μας έμαθε ότι είναι "οκ" να αγαπάμε όλες τις πλευρές του εαυτού μας.

09 Αυγ 2024

Θίς: Ο Δημήτρης Χατζησταμάτης δεν χτίζει παλάτια στην άμμο, αλλά φτιάχνει από αυτήν κοσμήματα

Τα κοσμήματα Θίς του Δημήτρη Χατζησταμάτη είναι φτιαγμένα από άμμο και καλοκαιρινές αναμνήσεις.

23 Ιουλ 2024

Cristiano Marcheli: Θα παρουσιάσει τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 στο Salt Water Showroom

Η Cristiano Marcheli θα συνεργαστεί με το Salt Water Showroom για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025.

21 Ιουλ 2024

Deos Studio: Η Θάλεια Φωτάκη για την πρώτη της συλλογή εμπνέεται από τις grande dames του ελληνικού σινεμά

Η καλοκαιρινή συλλογή του Deos Studio "Τόσα Καλοκαίρια" φαντάζεται τι θα φορούσαν η Μελίνα Μερκούρη και η Τζένη Καρέζη σήμερα.

19 Ιουλ 2024

Savapile: Η Λίζα Σαρηγιαννίδου μεγάλωσε με τη μυρωδιά της ψάθας στο πιλοποιείο του πατέρα της

Η Λίζα Σαρηγιαννίδου συνεχίζει την παράδοση του πιλοποιού πατέρα της στο εργαστήριο του Savapile στου Ψυρρή, φτιάχνοντας μεταξύ άλλων τις singature υπερμεγέθεις καπελίνες της.

11 Ιουλ 2024

Eileen Pappas: Η Αϊλήν Παππά εμπνεύστηκε την πρόσφατη συλλογή της από δύο αδέσποτα γατάκια που υιοθέτησε

Τα χειροποίητα κοσμήματα Eileen Pappas είναι statement κομμάτια φτιαγμένα για να ζουν κοντά καρδιά εκείνου που τα φοράει.

04 Ιουν 2024

The C edition: Τα κορμάκια της Χριστίνας Κατσαούνη γίνονται (επιτέλους) μαγιό

Η "sea edition" του The C edition, του brand που έκανε τα κορμάκια τη fashion εμμονή μας.