ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τι να παραγγείλω όταν κάνω δίαιτα; 10 συμβουλές για να τρως υγιεινά έξω

Απλές οδηγίες για να τρέφεσαι σωστά ακόμα κι όταν τρως σε εστιατόρια.

Τι να παραγγείλω όταν κάνω δίαιτα; 10 συμβουλές για να τρως υγιεινά έξω

Τι να παραγγείλω όταν κάνω δίαιτα; 10 συμβουλές για να τρως υγιεινά έξω

Ζήτησε το φαγητό σου όπως το θες

Ο κατάλογος του εστιατορίου χρειάζεται να είναι απολύτως δεσμευτικός για τις επιλογές σου. Εάν για παράδειγμα υπάρχει στο μενού τηγανητό κοτόπουλο, μπορείς να ζητήσεις να στο κάνουν ψητό ή εάν ένα γεύμα συνοδεύεται από πατάτες τηγανητές έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις να τις αντικαταστήσουν με πράσινη σαλάτα. Ή μπορείς να αλλάξεις τις ποσότητες (π.χ. ζήτα να σου βάλουν τη μισή ποσότητα κρέατος και τη διπλάσια λαχανικών). Τόλμησε να εκφράσεις ποια ακριβώς είναι η επιθυμία σου και το πιθανότερο είναι ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου θα φροντίσουν να την ικανοποιήσουν.

Μελέτησε το μενού από το σπίτι

Τα περισσότερα εστιατόρια διαθέτουν τους καταλόγους τους στο site τους. Κάνε την προεργασία σου, ρίχνοντας μια ματιά και επιλέγοντας πάνω-κάτω τι θα προτιμούσες να φας. Κάντο κάποια ώρα που δεν θα πεινάς κι έτσι θα μπορείς να επιλέξεις με λογικά και όχι συναισθηματικά κριτήρια! Με αυτό τον τρόπο, θα αποφύγεις να μπεις στον πειρασμό να πάρεις ό,τι σου γυαλίσει εκείνη την ώρα που θα καθίσεις στο τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr

Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.