Τη θεωρούσαν ούτως ή άλλως φαβορί και δεν απογοήτευσε. Η Στεφανία Λυμπερακάκη, ή Stefania όπως τη γνωρίζουν οι περισσότεροι, έδωσε μια εντυπωσιακή ερμηνεία του τραγουδιού «Last Dance» στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2021, την Πέμπτη 20 Μαΐου, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, 22 Μαΐου.

Την εμφάνισή της επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos δημιουργώντας μια μοβ ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, που χρειάστηκε 2,5 μήνες για να κατασκευαστεί.

Όμως τα πιο εντυπωσιακά ήταν τα ειδικά εφέ, καθώς η ελληνική αποστολή χρησιμοποίησε το green box, δίνοντας την αίσθηση πως δεν ήταν live εμφάνιση αλλά βίντεο κλιπ με προηγμένα γραφιστικά. 

Τα πιο εντυπωσιακά ήταν τα ειδικά εφέ, καθώς η ελληνική αποστολή χρησιμοποίησε το green box, δίνοντας την αίσθηση πως δεν ήταν live εμφάνιση αλλά βίντεο κλιπ με προηγμένα γραφιστικά. 

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Μαζί με την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision προκρίθηκαν: η Αλβανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Μολδαβία, η Πορτογαλία, η Ισλανδία, το Σαν Μαρίνο, η Ελβετία και η Φινλανδία.

Αντιθέτως, δεν τα κατάφεραν: Η Πολωνία, η Αυστρία, η Γεωργία, η Τσεχία, η Δανία, η Λετονία, η Εσθονία.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: REUTERS/Piroschka van de Wouw TPX IMAGES OF THE DAY 
 

TAGS