Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος και η Ελληνική συμμετοχή με την Stefania και το «Last Dance» σύμφωνα με τους δημοσιογράφους είναι το φαβορί για να κερδίσει τον ημιτελικό της.

Η Stefania μετά τις δύο πρόβες στο Ahoy Arena όπου τα βίντεο τους είδαν το φως της δημοσιότητας, έχει στρέψει τα βλέμματα πολύ σημαντικών Ευρωπαϊκών μέσων μαζικής ενημέρωσης πάνω της. Η εφημερίδα Guardian, το τηλεοπτικό κανάλι RTL Βελγίου και Ολλανδίας μίλησαν με διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή και την ερμηνεία της.

Η εφημερίδα Guardian, το τηλεοπτικό κανάλι RTL Βελγίου και Ολλανδίας μίλησαν με διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή και την ερμηνεία της.

Επιπλέον, η πλειοψηφία του press center της Eurovision το οποίο αποτελείτε από 1500 διαπιστευμένους δημοσιογράφους, ψήφισε την Stefania και την Ελληνική συμμετοχή ως την αγαπημένη τους για να κερδίσει τον Β ημιτελικό!

Ο β’ ημιτελικός στον οποίο η Ελληνική αποστολή εμφανίζεται 4η σε σειρά διεξάγεται σήμερα το βράδυ 22:00 ώρα Ελλάδος και μεταδίδετε από την ΕΡΤ1.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS