Σε μία προσπάθεια να ενισχυθούν ακομα περισσότερο οι εργαζόμενοι που μάχονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου ενάντια στον κορονοϊό, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με την συντονιστική βοήθεια της Lady Gaga, διοργανώνει απόψε μία πολύ μεγάλη συναυλία, ένα τεράστιο καλλιτεχνικό γεγονός που θα το θυμόμαστε για πάρα πολλά χρόνια.

100 καλλιτέχνες θα ανέβουν στη «σκηνή» του σπιτιού τους και θα τραγουδήσυν ζωντανά σε ένα λάιβ που θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Ανάμεσα τους η συντονίστρια Lady Gaga, η Billie Eillish, οι Rolling Stones, η Jennifer Lopez, ο Elton John και η Taylor Swift.

«Μπορεί να είμαστε αποκομμένοι αυτή τη στιγμή, αλλά το να μείνουμε ενωμένοι δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό», δήλωσε η Global Citizen που διοργανώνει την συναυλία σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, ενώ γνωστές προσωπικότητες της αμερικανικής τηλεόρασης όπως οι Stephen Colbert, Jimmy Kimmel και Jimmy Fallon θα παρουσιάσουν το σόου μέσω των προσωπικών τους σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συναυλία θα διαρκέσει συνολικά 8 ώρες και θα ξεκινήσει να  μεταδίδεται τα ξημερώματα της  (19:00 UTC) σε διάφορες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter. 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Lady Gaga στo Twitter.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS